Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Knicks galvenais treneris: Mums vairāk jānogādā bumba Porziņģim

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Ņujorkas Knicks spēlētājiem ir vairāk jānogādā bumba latviešu talantam Kristapam Porziņģim, lai viņš varētu izmantot biežās auguma nesaderības ar pretiniekiem, uzskata komandas galvenais treneris Džefs Hornačeks.

Jau vēstīts, ka Porziņģis trešdien otro reizi NBA karjerā palika bez precīziem metieniem no spēles, bet viņa pārstāvētā Knicks komanda ar rezultātu 99:118 savā laukumā zaudēja Rockets vienībai.

Šo maču latvietis noslēdza ar trim punktiem, kas gūti no soda metienu līnijas, turklāt krietni retāk uzņēmās iniciatīvu un vairākkārt iekrita aizsardzībā.

"Mums jāveic labāks darbs, nogādājot Porziņģim bumbu, kad pret viņu spēlē augumā mazāks basketbolists. Mačā pret Rockets vairākas reizes bija situācija, kad pret viņu ir īsāks pretspēlētājs, taču pārāk maz mēs viņu šādos brīžos meklējām," pēc spēles teica Hornačeks. "Mums jāprot atrast šīs augumu nesaderības, jāiedod Kristapam bumba, lai viņš no tā kaut ko izveido. Rockets vairākkārt iekrita nesaderīgās maiņās. Mums tas ir jāizmanto."

"Porziņģa augums ir 2,21 metrs. Viņš metienu bloķēšanā var paveikt to, ko nevar izdarīt divmetrīgi basketbolisti, tomēr divus metrus gari spēlētāji var paveikt to, ko nespēj Kristaps, piemēram, spēlēt cieši aizsardzībā. Nepieciešams atrast līdzsvaru. Porziņģis nav radis aizsargāties pret tāda auguma basketbolistiem, tāpēc no šādām situācijām cenšamies izvairīties," uzsvēra Hornačeks.

Porziņģis šīs sezonas pirmajos četros mačos vidēji iemetis 14,5 punktus un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas, kā arī 1,75 reizes bloķējis pretinieku metienus.

Nākamo maču Knicks aizvadīs piektdien, viesojoties pie ļoti spēcīgās Čikāgas Bulls komandas, kas šosezon joprojām ir bez zaudējumiem. Šis mačs īpaši simbolisks būs bijušajiem Bulls līderiem Derikam Rouzam un Žoakimam Noā, kuri pirms šīs sezonas tieši tur bija aizvadījuši visu savu karjeru. Tāpat piektdien spēle plānota arī Dāvja Bertāna pārstāvētajai Sanantonio Spurs vienībai, viesojoties pie Jūtas Jazz komandas, kurai otrdien mājās tika zaudēts ar 91:106.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi