Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

Krastu mača tālmetienu konkursā piedalīsies arī Latvijas izlases spēlētājs Rodions Kurucs

Diennakts basketbola turnīra "Krastu mačs" trīspunktu metienu konkursā piedalīsies arī Latvijas izlases spēlētājs Rodions Kurucs, vēsta sacensību organizatori.

Rīgas svētku ietvaros 15. "Krastu mačs" 17.augustā Esplanādē pie Raiņa pieminekļa plkst.14 tiks atklāts ar tālmetienu konkursu. Tajā bez Kuruca piedalīsies arī "VEF Rīga" spēlētāji Isufs Sanons, Māris Gulbis un Herisons Klīrijs, "VEF Rīga" padomes priekšsēdētājs Jānis Blūms, bijušais "vefietis" un Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) Deividsonas Universitātes basketbolists Roberts Blūms, Latvijas basketbola leģendas Uvis Helmanis un Kristaps Valters, kā arī Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs Francis Lācis.

Konkursā piedalīsies arī Edgars Krūmiņš, Artūrs Strēlnieks, Juris Vītols, Uģis Pinete, Iļja Kurucs un Roberts Kalviņš, kā arī jauniešu kustības "Ghetto Games" dibinātājs Raimonds Elbakjans un "Radio SWH" "Krastu mača" konkursa uzvarētājs, kas tiks noskaidrots piektdienas izlozē.

Pēc tālmetienu konkursa plkst.14.40 muzikālā apvienība "Bujāns" atskaņos īpaši turnīram veltītu himnu, bet plkst.15.00 ar Latvijas čempiones "VEF Rīga" spēli ar "Ghetto Games" komandu tiks uzsākts diennakts basketbola turnīra spēļu maratons, kas noslēgsies svētdien, plkst.15.

Vēlāk laukumā dosies arī Latvijas izlases spēlētājas, aktieri, mūziķi, aktrises, politiķi, influenceres un labākās Latvijas amatieru basketbola komandas.

Pilns abu komandu sastāvs, spēļu laiki un pasākuma programma ir pieejams oficiālajā turnīra mājaslapā "Krastspretkrastu.lv".

"Krastu mačs" Rīgas svētku laikā tiks aizvadīts jau 15.reizi, otro reizi norisinoties Esplanādē pie Raiņa pieminekļa.

Pēc 14 sezonām rezultāts ir 9-5 Daugavas labā krasta labā.

"Krastu mačs" tiek rīkots sadarbībā ar vienpadsmitkārtējo Latvijas čempionvienību "VEF Rīga" un Rīgas brīvostu, pasākumu atbalstot Rīgas domei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ātruma cilts: vai Leonardo da Vinči ir automobiļa tēvs

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots apmeklē izstādi Leonardo da Vinči mašīnas Rīgas Motormuzejā un izmēģina ģēnija izgudrojumu...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi