Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Bagatskis noslēdz līgumu ar Gruzijas piekto spēcīgāko klubu

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis trešdienas vakarā parakstījis līgumu un oficiāli kļuvis par Gruzijas komandas Tbilisi ''Sokhumi'' galveno treneri, liecina informācija Latvijas Basketbola savienības (LBS) mājaslapā internetā.

Līgums ir noslēgts uz pusotru gadu, taču Bagatskim ir tiesības līdz 1.jūlijam atteikties no saistību turpināšanas. Šķēršļi strādāšanai ar Latvijas izlasi netiek likti.

''Piedāvājums mani sasniedza Eiropas čempionāta finālturnīra izlozes laikā. Protams, nezinu visas nianses, bet ''Sokhumi'' cilvēki stāstīja, ka mani izraudzījušies gan spēlētāja, gan trenera pieredzes dēļ, arī ņemot vērā neseno stažēšanos NBA,'' intervijā sacīja Bagatskis.

''Medaļas [klubam] nekad nav bijušas. Patlaban esam piektajā vietā, bet pēc spēkiem esam grupā, kas seko līderu trijniekam, ko veido armijas, policijas un studentu komandas. Taču klubu nesen nopirka viens no Gruzijas bagātākajiem cilvēkiem, kuram ir lielas ambīcijas. Nākamgad jāspēlē FIBA Izaicinājuma kausa izcīņā, turklāt veiksmīgāk, nekā nesen gadījās kādai citai Gruzijas komandai, kas kvalifikācijas kārtā savā laukumā zaudēja ar 22 punktiem,'' viņš teica.

Bagatskis pagājušā gada martā tika atlaists no Krievijas kluba Krasnojarskas ''Jeņisej'' galvenā trenera amata. Pirms tam - februārī - viņš jau bija iecelts par Latvijas izlases treneri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi