Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Bertānam divi punkti Partizan zaudējumā CSKA basketbolistiem

Kārtējo zaudējumu ULEB Eirolīgas turnīra spēlē ceturtdien piedzīvoja latviešu basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Serbijas čempionvienība Belgradas Partizan, kas ar rezultātu 61:78 (22:23, 14:25, 12:13, 13:17) izbraukumā piekāpās Krievijas spēcīgākajai komandai Maskavas CSKA.

Bertāns laukumā pavadīja 24 minūtes, kuru laikā guva divus punktus, cīņas izskaņā realizējot vienīgo izpildīto divpunktu metienu. Savukārt grozam garām viņš aizmeta trīs tālmetienus un divus soda metienus.

Vēl latvietis šajā cīņā izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pārtvēra divas pretinieku piespēles, pieļāva trīs kļūdas un nopelnīja četras piezīmes, kas viņam deva -4 efektivitātes koeficienta punktus.

Laikā kamēr Bertāns atradās laukumā, Partizan vienība ielaida par 21 punktu vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

Rezultatīvākie Partizan vienībā bija Vladimirs Lučičs un Dragans Milosavļevičs, kuri guva pa 12 punktiem. Savukārt CSKA komandai ar 14 punktiem palīdzēja Sonijs Vīmss.

Vēl D grupas septītās kārtas mačos ceturtdienas vakarā latvieša Jāņa Blūma pārstāvētā Lietuvas komanda Viļņas Lietuvos rytas izbraukumā sacentīsies ar Spānijas vienību Barselonas Regal, bet piektdien Turcijas vienība Stambulas Bešiktaš uzņems Vācijas komandu Brose Basets no Bambergas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi