Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Bertānam precīzs tālmetiens Spurs uzvarā pār Pacers

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien NBA regulārā turnīra spēlē guva trīs punktus, palīdzot Sanantonio Spurs savā laukumā ar 100:99 pārspēt Indianas Pacers. Tā bija piektā Sanantonio basketbolistu uzvara pēc kārtas.

Spēle izvērtās ārkārtīgi līdzīga, jo visu 48 minūšu laikā neviena no komandām nespēja iegūt kaut desmit punktu pārsvaru. Spurs bija priekšā pēc pirmās ceturtdaļas (29:28), toties pēc spēlēta puslaika jau atradās iedzinējos ar 47:49. Pirms izšķirošās ceturtdaļas viesi pārsvaram pievienoja vēl vienu punktu (76:73), tomēr pēdējās 12 minūtēs atkal nieka tiesu labāki bija Spurs, uzvaru līderim Kavai Lenardam nodrošinot 2,4 sekundes līdz pamatlaika beigām - 100:99.

Dāvis laukumā pavadīja sešas minūtes, kuru laikā realizēja vienīgo tālmetienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pārtvēra vienu piespēli, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un lietderības rādītāju +5.

Pārliecinoši rezultatīvākais uzvarētājiem bija Lenards, kurs guva 31 punktu un tika pie desmit bumbām zem groziem. Tikmēr uz maiņu nākušie Po Gazols un Deivids Lī pievienoja pa 18 punktiem.

Šī bija Sanantonio basketbolistu 46. uzvara aizvadītajās 59 spēlēs. Komanda saglabā pārliecinošu otro vietu kā Rietumu konferences, tā visas līgas vērtējumā. Līderiem Goldensteitas Warriors ir 50 panākumu 60 cīņās.

Nākošo spēli Spurs piektdien aizvadīs viesos Ņūorleānā pret Pelicans.

Jau vēstījām, ka 20 punktus trešdien guva otrs latviešu NBA spēlētājs Kristaps Porziņģis, kura pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar 101:90 viesos pārspēja Orlando Magic.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi