Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Bertāns: Ceru, ka tālāk būs vēl labāk

VTB vienotajā līgā pret Kauņas "Žalgiris" basketbolistiem gūtajā uzvarā Dairis Bertāns bija viens no "VEF Rīgas" rezultatīvākajiem spēlētājiem, un 22 gadus vecais aizsargs pēc pirmdien gūtā panākuma ir pārliecināts, ka komanda spēs turpmāk parādīt vēl labāku spēli.

Bertāns nesteidzās solīt tikai uzvaras, taču sarunā ar aģentūru BNS uzsvēra komandas snieguma uzlabošanos. Viņš arī priecājās par gaidāmajām cīņām ar spēcīgiem pretiniekiem, jo līdz šim "VEF Rīgai" mijās ļoti atšķirīga līmeņa pretinieki un pietrūcis sportiski augstvērtīgu cīņu prakses.

"Protams, tā vēl ir tikai viena spēle ["pret "Žalgiris"], bet ir redzams progress, un ar katru spēli spēlējam arvien labāk," teica Bertāns. "Ceru, ka tālāk būs vēl labāk. Labi, ka tagad būs vairāk spēļu ar spēcīgiem pretiniekiem, kas ļaus komandai ieiet ritmā. Jānoķer tas labais vilnis un jāspēlē. Iepriekš noteikti pietrūka augsta līmeņa spēļu," viņš piebilda, atgādinot, ka līdz šim spēles Latvijas līgā ar ne tām spēcīgākajām komandām "VEF Rīgai" mijās ar cīņām pret Eirolīgas klubiem.

"Nevar šādas spēles [kā ar "Žalgiris"] salīdzināt ar tām, kādas mēs līdz šim spēlējām Latvijas līgā. Labi, ka tagad nāk pretim spēcīgas komandas, šī uzvara mums noteikti deva lielu pārliecību, un visam jābūt kārtībā," apņēmību pauda Bertāns.

Pret "Žalgiris" basketbolistiem "VEF Rīga" izšķirošā situācijā piecas minūtes pirms spēles beigām nesalūza un parādīja, ka var uzvarēt, priecājās Bertāns. Mājiniekiem izdevies iemest vairākus svarīgus metienus un noturēt aizsardzību, kas "VEF Rīgai" iedvesa pārliecību par savu spēku.

Nākamā spēle "VEF Rīgai" būs sestdien Krievijā pret "Ņižņij Novgorod", kas VTB vienotajā līgā viesos spēja uzveikt "Žalgiris" basketbolistus. Pēc nedēļas "VEF Rīga" uzņems Grieķijas PAOK debijas spēlē Eiropas kausa izcīņā, bet nākamās cīņas Latvijas čempioniem būs pret BK "Ventspils" Latvijas līgā un izbraukumā Krievijā pret "Himki" Eiropas kausa grupas turnīrā.

Jau ziņots, ka Bertāns pret "Žalgiris" guva 18 punktu, bet rezultatīvākais uzvarētājiem ar 20 punktiem bija Kērtiss Miledžs. "VEF Rīga" uzvarēja ar 88:79, tiekot pie otras uzvaras turnīra četrās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi