Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Boguts pirms PK pārbaudes spēlē gūst savainojumu

Austrālijas basketbola izlases līderis Endrū Boguts sestdien pirms nākamajā dienā gaidāmās spēles Pasaules kausa (PK) izcīņā guvis potītes savainojumu, līdz ar to viņa dalība turnīrā pašlaik ir zem jautājuma zīmes.

Boguts, kurš 2015.gadā bija viens no atslēgas spēlētājiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienībā Goldensteitas Warriors, sestdien pēdējā pārbaudes spēlē pret Vācijas izlasi laukumu pameta klibodams, jo guva potītes traumu.

Tikmēr Austrālijas basketbola federācija paziņoja, ka spēlētājam veiktas visas nepieciešamās pārbaudes, kurās apstiprinājies, ka nopietnas traumas nav gūtas, tomēr viņa dalība svētdien gaidāmajā Pasaules kausa spēlē pret Kanādu, aizvien ir neskaidra.

"Endrū turpmāk pievērsīsies rehabilitācijai un atveseļošanās procedūrām, bet viņa spējas palīdzēt komandai tiks vērtētas dienu no dienas," vēstīja Austrālijas basketbola federācija.

Austrālijas izlasi šajā turnīrā vada latviešu izcelsmes speciālists Andrejs Lēmanis, bet viņa vadītā komanda Pasaules kausā H apakšgrupā spēlēs kopā ar Senegālas, Kanādas un Lietuvas izlasēm.

Karjeras laikā Boguts NBA pārstāvējis arī Milvokī Bucks, Dalasas Mavericks, Klīvlendas Cavaliers un Losandželosas Lakers komandas.

Šī ir pirmā Pasaules kausa izcīņa, kurā piedalās 32 izlases. Visas komandas sadalītas astoņās grupās pa četrām izlasēm, kuras aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura katras grupas divas labākās valstsvienības turpinās cīņu par 1.-16.vietu, kamēr atlikušajām būs jāspēkojas par 17.-32.pozīciju.

Iepriekšējā PK izcīņā, kas notika 2014.gadā uzvaru otro turnīru pēc kārtas izcīnīja ASV izlase, bet par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Kairijs Ērvings, kurš šogad nepalīdzēs zvaigžņotajai ASV komandai.

PK izcīņa Ķīna norisināsies no 31.augusta līdz 15.septembrim.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi