Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Butauts: Arī pilnā sastāvā VEF Rīgai nebūtu daudz izredžu pret Khimki

VEF Rīga ir nonācis neapskaužamā situācijā vairāku basketbolistu savainojumu dēļ, taču pat spēcīgākajā sastāvā komanda nebūtu favorīts cīņā pret tādu sāncensi kā Khimki, aģentūrai BNS pirmdien teica Latvijas kluba galvenais treneris Ramūns Butauts.

VTB līgas spēlē Krievijā piedzīvotais zaudējums ar rezultātu 54:77 apliecina, ka Khimki ir citas svara kategorijas komanda, sacīja Butauts. Viņš atzina, ka pilnvērtīgu pretestību spēcīgajam Krievijas klubam VEF Rīga spēja izrādīt tikai nepilnu ceturtdaļu, bet vēlāk cīņas gaitā atsevišķās epizodēs Latvijas čempionvienība pat izskatījusies bezpalīdzīga.

"Ar komandas spēli neesmu apmierināts un spēlētājiem to pateicu," uzsvēra Butauts. "Neko pozitīvu šajā spēlē nevaru saskatīt, taču pozitīvi jāraugās nākotnē un jālūkojas uz priekšu," viņš piebilda.

VEF Rīga spēli aizvadīja bez savainotā centra spēlētāja Antana Kavaļauska, tomēr arī bez viņa Butauts no komandas gaidīja saturīgāku sniegumu. Turklāt traumu cīņā pret Khimki guva Kērtiss Miledžs, taču pagaidām vēl nav zināms, cik nopietns ir spēlētāja savainojums. Arī Kavaļauska iespējamo atgriešanās laiku Butauts vēl nemācēja pateikt, jo basketbolistam turpinās medicīniskas pārbaudes.

Savu pēdējo spēli VEF Rīgas sastāvā jau iepriekš aizvadīja cerības neattaisnojušais Marks Perijs, kurš trešdien dosies prom no Rīgas, apstiprināja Butauts. Pret Khimki Perijs vairs nebija VEF Rīga pieteikto spēlētāju sastāvā. Sastāva problēmu dēļ VEF Rīga spēlei pieteica 10 basketbolistu.

Savukārt VEF Rīgas spēlētājs Gatis Jahovičs Latvijas Televīzijā sacīja, ka komanda pirmajā puslaikā turējās, taču vēlāk pieļāva daudz kļūdu un salūza. Jahovičs pieļāva, ka komanda nebija fiziski īsti gatava situācijai, ka ierobežotā spēlētāju skaita dēļ bija maz maiņu.

Jau ziņots, ka VTB vienotajā līgā VEF Rīgai ir piecas uzvaras 10 spēlēs un komanda turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā. Nākamā cīņa Latvijas čempioniem būs svētdien Krievijā pret Kazaņas Unics.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi