Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Dāmu valstsvienības piecpadsmitniekā arī Babkina

Latvijas dāmu basketbola valstsvienības kandidātēm trešdien sākas oficiālā treniņnometne, gatavojoties olimpiskajam kvalifikācijas turnīram. Paredzams, ka treniņos piedalīsies 15 basketbolistes no kurām 12 jūnija vidū spēlēs Madridē. Starp kandidātēm ir arī Elīna Babkina, kura veselības stāvokļa dēļ nepiedalījās Latvijas čempionāta izšķirošajās spēlēs. Medicīnas pārbaudē būtiskas problēmas nav atklātas, un valstsvienības ārsts Viesturs Lāriņš atļāvis Babkinai piedalīties treniņos.

Uz vietu komandas sastāvā pretendēs deviņas basketbolistes, kuras pērn Itālijā izcīnīja 4.vietu Eiropas čempionātā: Zane Eglīte, Anete Jēkabsone-Žogota, Dita Krumberga, Ieva Tāre, Gunta Baško, Ieva Kubliņa, Zane Tamane, Liene Jansone un Aija Brumermane. Kandidātu sarakstā ir arī jau iepriekš izlasē spēlējušās Dace Cinīte, Anda Eibele un Elīna Babkina, kā arī debitantes Aija Putniņa, Karlīne Nīmane un Baiba Eglīte.

Pēc treniņiem Rīgā un Jūrmalā maija beigās paredzētas pārbaudes spēles ar Baltkrievijas izlasi. Olimpiskā kvalifikācijas turnīra grupā Latvijas komandas pretinieces būs Senegālas un Japānas komandas. Latvietes cīņai ar ātrajā japānietēm gatavosies pārbaudes mačos ar zēnu komandām, savukārt japānietes Baltijas basketbola stilu cenšas iepazīt Lietuvā, kur aizvada pārbaudes spēļu sēriju aiz slēgtām durvīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi