Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Hārdens samet 56 punktus Rockets uzvarā un labo savu NBA rezultativitātes rekordu

Hjūstonas Rockets līderis Džeimss Hārdens svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 56 punktus, labojot savu rezultativitātes rekordu.

Rockets mājās ar 137:110 (39:28, 28:21, 48:36, 22:25) sagrāva Jūtas Jazz komandu, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Hārdens šajā mačā no spēles trāpīja 19 no 25 metieniem, tostarp realizējot septiņus no astoņiem tālmetieniem, izdarot arī 13 rezultatīvas piespēles. Viņš tikai par vienu punktu atpalika no Rockets kluba rekorda, ko 1977./1978.gada sezonā uzstādīja Kelvins Mērfijs.

Zīmīgi, ka mača beigās Hārdens netrāpīja četrus metienus pēc kārtas, līdz ar to nespēja labot kluba rekordu, taču par trim punktiem pārspēja savu līdz šim labāko sasniegumu. Hārdens sesto reizi karjerā spēlē guva 50 vai vairāk punktu.

Pēc spēles basketbolists atzina, ka nav zinājis to, ka ir tikai punkta attālumā no rekorda, taču uzsvēra, ka galvenais ir komandas izcīnītā uzvara.

Jau vēstīts, ka svētdien savu rezultativitātes rekordu uzlaboja arī Kristaps Porziņģis, kurš sameta 40 punktus Indiānas Pacers komandas grozā. Porziņģis aizvadīja dominējošas spēles beigas, pēdējās 14 minūtēs izceļoties ar 24 punktiem, palīdzot Ņujorkas Knicks komandai atspēlēt 19 punktu deficītu.

Zīmīgi, ka Hārdens ar vidēji spēlē 29,5 gūtiem punktiem šobrīd ir trešais rezultatīvākais spēlētājs, esot uzreiz aiz Porziņģa, kurš sametis 30,2 punktus spēlē, kamēr līderis ir Milvoki Bucks spēlētājs Jannis Adetokunbo, kurš vidēji sametis 31,0 punktu spēlē.

Rockets ar astoņām uzvarām 11 spēlēs ir Rietumu konferences vadībā.

Tikmēr par Austrumu konferences līderi kļuvusi Bostonas Celtics, kas viesos ar 104:88 (22:20, 27:18, 28:31, 27:19) uzvarēja Orlando Magic, izcīnot astoto panākumu desmit mačos.

Uzvarētājiem 18 punktus sameta Džeilīns Brauns, bet Els Horfords izcēlās ar 14 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām zem groziem.

Savukārt kārtējo zaudējumu piedzīvoja NBA vicečempione Klīvlendas Cavaliers, kas mājās sīvā cīņā ar 115:117 (28:37, 17:17, 33:37, 37:26) cieta neveiksmi pret Atlantas Hawks.

Hawks, kuru rindās 28 punktus guva vācietis Deniss Šrēders, pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju, tiekot vien pie otrā panākuma sezonā, kamēr Cavaliers zaudēja sesto reizi desmit mačos un Austrumu konferencē šobrīd ir tikai 12.pozīcijā, kur septītā ar piecām uzvarām deviņās spēlēs ir Knicks.

Cavaliers zaudēja sesto reizi pēdējos septiņos mačos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi