Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kurtinaitis domā, ka VEF Rīga komandai uzvarētāju pieredze ir ļoti vajadzīga

''VEF Rīga'' galvenais treneris Rims Kurtinaitis pēc otrdienas uzvaras Eiropas kausa spēlē pret Seviljas ''Cajasol'' ar 83:82 atklāja, ka ir ļoti priecīgs par šādu uzvaru, kas izcīnīta spēlējot ar nepilnu sastāvu.

Pēc pirmās uzvaras četrās spēlēs grupu turnīrā Kurtinaitis ļāva saprast, ka paveikts labs darbs un ka ''Cajasol'' nevajadzētu novērtēt par zemu, jo svētdien šī komanda Spānijas čempionāta - ACB līgas spēlē uzvarēja čempionus ''Caja Laboral''. Rīdzinieki nospēlējuši vienmērīgi, kas priecē, lai gan bijis vājuma brīdis, kad pretinieki guva 11 punktus pēc kārtas, taču arī tad komanda nekrita panikā un prata atspēlēties.

Lietuviešu treneris bija gandarīts arī par to, ka komanda pieļāva relatīvi maz kļūdu. "Šodien bija tikai deviņas kļūdas parasto 20 vietā, neraugoties uz ''Cajasol'' stipro aizsardzību,'' viņš atzīmēja.

Viens no komandas līderiem, Dairis Bertāns izteicās, ka ir prieks par uzvaru un teica paldies par skatītāju atbalstu, kas beigās palīdzējis. Vienīgā iespēja uzvarēt bijusi uz rakstura rēķina un Kristapam Janičenokam bijusi teicama diena ar lielisku metienu precizitāti. Punkta pārsvaru izdevies noturēt, jo tā bijusi veiksme kas palīdzējusi, jo pretinieki savāca četras atlēkušās bumbas. "Varbūt kāds no augšans mums palīdzēja," sprieda Bertāns.

''Cajasol'' galvenais treneris Hoans Plaza uzsvēra, ka ''Cajasol'' nav tik stipra komanda, kas varētu atļauties dāļāt dāvanas. Pārāk daudz zaudējuši cīņā par atlēkušajām bumbām, īpaši garie spēlētāji un tika pieļauts pārāk daudz kļūdu. ''Rezultāts raksturo spēli. Viens punkts raksturo to, ka bija līdzīga spēle,'' sacīja treneris.

Rezultatīvākais ''Cajasol'' komandā Čemi Urtasuns atzina, ka pirmās 25 minūtes nospēlējuši dalot dāvanas, taču pēc tam komanda saņēmusies un gājis jau daudz labāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi