Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LBL direktors būs Pleinics, LBS valdi papildina Jaunups, Lauva un Baiks

Piektdien Latvijas Basketbola savienības (LBS) valdes sēdē par Latvijas Basketbola līgas direktoru apstiprināja Ralfu Pleinicu, informēja LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.Līdz 2009./2010.gada basketbola sezonai Pleinics ieņēma ģenerālmenedžera amatu basketbola klubā Ventpils. Jaunais LBL vadītājs bijis arī Baltijas Basketbola līgas valdes loceklis.

Pleinics amatā stāsies no pirmdienas, 8.marta, aizstājot līdzšinējo līgu direktoru Jāni Janševicu.LBS padomes sēdē tika apstiprinātas izmaiņas LBS valdes sastāvā, papildinot to ar Edgaru Jaunupu, Mārtiņu Lauvu un Jāni Baiku.Edgars Jaunups ir viens no basketbola kluba VEF Rīga dibinātājiem, šobrīd Rīgas domes deputāts un partijas Jaunais laiks Rīgas domes frakcijas vadītājs. Mārtiņš Lauva bez uzņēmējdarbības ir arī Basketbola attīstības aģentūra Rīga dibinātājs, savukārt Jānis Baiks šobrīd ieņem Valmieras pilsētas pašvaldības izpilddirektora amatu.Padomes sēdē tika apstiprināts Latvijas Basketbola savienības 2010.gada budžets, kur kopējās administratīvās izmaksas pret iepriekšējo gadu ir samazinātas par aptuveni 40%, tai skaitā par 25% ir samazināts ģenerālsekretāra atalgojums.Vīriešu izlases budžets ir samazināts par aptuveni 30%. Sakarā ar Ministru Kabineta lēmumu 2009.gada nogalē par Valsts Aģentūras Basketbola metodiskais centrs likvidāciju, jaunatnes izlasēm pieejamie līdzekļi ir samazināti par vairāk nekā 30%.Tāpat sēdē tika nolemts, ka 23.martā tiks sasaukta LBS biedru sapulce.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi