Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Mājenieks kļuvis par Liepāja/Triobet komandas jauno galveno treneri

Par Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas komandas Liepāja/Triobet jauno galveno treneri kļuvis Kaspars Mājenieks, vēsta treneri pārstāvošā aģentūra Prime Athlete Management.

Kā zināms, sestdien vienības galvenā trenera posteni pameta Guntis Endzels, kurš par līguma laušanu vienojās ar kluba vadību. Viņš posteni atstāja pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma Jūrmala/Fēnikss komandai savā laukumā ar 86:97. Liepājas klubam šis bija jau piektais zaudējums pēc kārtas LBL turnīrā.

Endzelim ir izteikts piedāvājums strādāt par trenera asistentu kādā ārzemju klubā, par ko Prime Athlete Management sīkāk sola informēt tuvāko dienu laikā.

Mājenieks iepriekš darbojies Liepājas kluba sistēmā, strādājot ar tā otro komandu. Pagājušajā sezonā treneris devās uz Kazahstānu, lai strādātu Aktau Kaspiy kluba jaunatnes sistēmā, un turpināja to darīt arī šajā sezonā.

Pēc izteiktā piedāvājuma atgriezties Liepājā par galveno treneri Mājenieks vienojās ar Kaspiy par abpusēju līguma izbeigšanu, un treneris ar pirmdienu ir apstiprināts par Liepāja/Triobet galveno treneri.

Kā ziņots, par pagājušās sezonas valsts trešā spēcīgākā kluba galveno treneri Endzels tika apstiprināts jūnija vidū. Aizvadītajā sezonā Endzels trenēja LBL pirmajā divīzijā spēlējošo Latvijas U-18 izlasi, savukārt šovasar ar to piedalījās Eiropas čempionātā, kas notika Latvijā un Lietuvā, izcīnot sesto vietu.

Savas karjeras laikā Endzels vairākus gadus bijis otrais treneris komandās Brocēni un Skonto. 2004.gadā viņš bija arī Skonto galvenais treneris, no 2006. līdz 2009.gadam Ķeizarmeža galvenais treneris, bet no 2009. līdz 2011.gadam Ventspils kluba otrais un galvenais treneris.

Liepāja/Triobet pēdējās divās sezonās izcīnījuši bronzas medaļas LBL čempionātā, bet šajā vasarā kluba un tās iepriekšējā galvenā trenera Agra Galvanovska ceļi šķīrās.

Galvanovskis jūnija sākumā stājās Ukrainas kluba MBK Mykolaiv treneru korpusa galvgalī.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā Liepājas klubs pašlaik ar trim uzvarām deviņās spēlēs ieņem devīto vietu, bet Baltijas Basketbola līgas (BBL) B apakšgrupā ar diviem panākumiem septiņos mačos atrodas priekšpēdējā, piektajā, pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi