Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Miezis: Iedosim viens otram pa biksēm un iesim laukumā pēc bronzas

Latvijas 3x3 basketbola izlase no Parīzes olimpiskajām spēlēm vedīs mājās bronzu, kaujinieciski noskaņots pēc zaudējuma pusfinālā bija Latvijas komandas kapteinis Nauris Miezis.

Pusfināla mačā Latvija ar 14:21 zaudēja līdzjutēju karstasinīgi atbalstītajai mājiniecei Francijai. Neskatoties uz sāpīgo zaudējumu, pēc spēles Latvijas izlases basketbolisti īpaši devās pie Latvijas žurnālistiem, lai izteiktu savu viedokli.

“Šoreiz viņi taktiski bija labāki, viņu spēles plāns nostrādāja, man kā kapteinim jāuzņemas visa atbildība. Es to viņu spēles plānu pamanīju jau pusē, bet nemainīju mūsu aizsardzības taktiku, domāju, ka viņi varbūt nokusīs. Gribēju pieturēties pie mūsu plāna, bet vajadzēja mainīt ātrāk,” pēc cīņas teica Miezis. “Apsveicu Franciju, ļoti labi spēlēja, iemeta savus metienus. Ļoti ļoti ceru, ka es neesmu nosēdies un izšāvis visu pulveri. Šodien pievīla metiens, neiemetu savus metienus. Ir, protams, kādi faktori, bet tie ir ļoti stulbi, tāpēc nepieminēšu.”

Kaut spēles laikā sāka šķist, ka atmosfēra starp Latvijas izlases spēlētājiem kļuva nedaudz nokaitēta, Miezis uzsvēra, ka viņi nelamājās savā starpā. “Bija pāris aizrādījumi, lai domā līdzi situācijām, nedrīkst tā kļūdīties – divus tālmetienus ielaidām ne jau tāpēc, ka viņi bija meistarīgi, bet tāpēc, ka mēs bijām pavirši un stulbi.”

Jau plkst. 22.30 pēc Latvijas laika sāksies spēle par trešo vietu, kurā Latvijai pretim stāsies Lietuva.

“Ejam pēc bronzas! Tagad atpūtīsimies, iedosim viens otram pa biksēm un iesim laukumā. Vedīsim mājās bronzu,” kaujinieciski noskaņots bija Miezis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi