Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

Miezis: Vissāpīgāk ir redzēt bēdīgās komandas biedru sejas

Latvijas 3x3 basketbola izlase pierādīja, ka bija labākā komanda Parīzes olimpisko spēļu turnīrā, bet diemžēl šoreiz ar to nebija pietiekami medaļām, pēc ceturtās vietas izcīnīšanas teica Latvijas izlases kapteinis Nauris Miezis.

Apakšgrupu turnīrā Latvija uzvarēja visās septiņās spēlēs, tomēr šodien izšķirošajos mačos cieta divus zaudējumus. Vispirms pusfinālā ar 14:21 kapitulēja mājiniecei Francijai, bet duelī par trešo vietu ar 18:21 zaudēja arī Lietuvai.

“Vissāpīgāk ir redzēt savu komandas biedru sejas – to, ka ka viņi pārdzīvo, ir bēdīgi. Bet nekādā gadījumā viņi nedrīkst tā justies, jo mēs parādījām, ka šeit esam labākā komanda. Vienkārši tāds ir formāts. Arī pēc šī zaudējuma mums ir labākā bilance turnīrā, diemžēl esam bez medaļām,” pēc dueļa teica Miezis. “Džeki atstāja visu, bija milzīgs gandarījums spēlēt ar viņiem kopā, diemžēl gala iznākums ir tāds, kāds ir. Tāds ir sports.”

Miezis uzsver, ka, neskatoties uz labo sniegumu, turnīrs nav izdevies. “Es esmu maksimālists – vai nu zeltu, vai neko. Tomēr šī būs laba pieredze. Īpaši jaunajiem, bet arī man.”

Spēlē pret Franciju Latvija trāpīja divus no 13 tālmetieniem, bet pret Lietuvu vienu no 13. Līdz ar to kopējā bilance pirmdien bija 3/26.

“Nav tā, ka mūsu metieni ir veiksme. Mēs pie tiem esam strādājuši, mēs tos esam trenējuši, vienkārši šodien nebija mūsu diena, nepaveicās. Ja kāds pārmetīs, ka bijām psiholoģiski vāji, nepiekrītu. Vienkārši neiekrita metieni,” pauda Miezis, sakot paldies visiem atbalstītājiem. “Liels paldies faniem, ģimenēm, kas atbraukušas, tiem, kuri mājās fano par mums, sūta labus vārdus, vēlējumus. Paldies arī nīdējiem, bez viņiem nekur. Paldies visiem! Šīs bija vienreizējas olimpiskās spēles.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ostapenko WTA rangā zaudē divas vietas

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā zaudējusi divas vietas un šonedēļ ieņem 12.pozīciju.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi