Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

NBA: Pelicans beidzot uzvar, Vaitsaida 20+20 neglābj Heat no neveiksmes Veida atgriešanas mačā

Savu pirmo uzvaru deviņas aizvadītajās Nacionālās Basketbola asociācijas regulārā turnīra spēlēs ceturtdien guva Ņūorleānas Pelicans, kas viesos ar 112:106 pārspēja Milvoki Bucks. Līdz ar to bez uzvarām šosezon cīnās vienīgi Filadelfijas 76ers. Aizvadītajā naktī visos četros mačos pārāki izrādījās viesi.

Uzvarētājiem Pelicans 32 punktus iemeta Entonijs Deiviss, bet 20 Etveinam Mūram. Milvoku komandā 33 punkti Džabari Pārkeram, bet 17 un desmit atlēkušās bumbas grieķu basketbolista Džanni Antetokonmpo rēķinā.

Citā ļoti gaidītā spēlē Maiami atgriezās bijušais Heat komandas līderis Dveins Veids, kurš šosezon pievienojies dzimtās Čikāgas klubam Bulls. Lai gan Hasans Vaitsaids mājiniekiem izcēlās ar iespaidīgu double-double - 20 punkti un 20 atlēkušās, un 14 līdz 16 punktus guva vēl četri komandas spēlētāji, Bulls izrādījās pārāki ar 98:95. Veids savas bijušās komandas grozā raidīja 13 punktus, bet rezultatīvākais uzvarētājiem ar 20 bija Džimijs Batlers.

Tikmēr līgas vicečempioni Goldensteitas Warriors viesos ar 125:101 sagrāva Denveras Nuggets. Viesiem kārtējo lielisko spēli aizvadīja Stīvens Karijs, kurš guva 33 punktus (3p 7/13) un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, savukārt abi pārējie līderi Klejs Tompsons un Kevins Durants pievienoja, attiecīgi, 19 un 18 punktus. Līdz ar to pārtrūkusi iespaidīgā Duranta sērija, kuras laikā viņš 72 spēlēs pēc kārtas bija guvis vismaz 20 punktu. Lai gan Denverai gūto punktu ailītē divciparu skaitli sasniedza pat seši vīri, neviens no viņiem neguva vairāk par 14.

Vēl vienā spēlē šosezon pārsteidzoši labi spēlējošie Losandželosas Lakers viesos ar 101:91 apspēlēja Sakramento Kings. Uzvarētājiem 21 punktu iemeta Lū Viljamss, bet 17 D'Andželo Rasela kontā. Tikmēr karaļus neglāba pat Demarkusa Kazinsa 28 punkti un deviņas atlēkušās.

Zīmīgi, ka Lakers ar piecām uzvarām un četriem zaudējumiem Rietumu konferencē ieņem 7.vietu. Līderi ar bilanci 7-1 ir otra Losandželosas komanda Clippers, seko Warriors (7-2) un Oklahomsitijas Thunder (6-2), bet piektie ar 5-3 bilanci Dāvja Bertāna pārstāvētie Sanantonio Spurs.

Austrumos vadībā čempioni Klīvlendas Cavaliers (6-1), tāda pat bilance Šarlotes Hornets, bet trešie ir Atlantas Hawks (6-2). Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks vienība ar trim uzvarām septiņās spēlēs ieņem 10.vietu.

Nākamās spēles latviešu pārstāvētie klubi aizvadīs naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika - Ņujorka viesosies pie Toronto Raptors, bet Sanantonio Hjūstonā tiksies ar vietējo Rockets komandu.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi