Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

NBA apskatnieks par Porziņģi: Tas ir tas, ko visi ir gaidījuši

Latviešu talants Kristaps Porziņģis ir ievērojamākais Nacionālajai basketbola asociācijai (NBA) jau gatavais eiropiešu spēlētājs, uzskata ESPN apskatnieks Braiens Vindhorsts.

Kā zināms, Porziņģis otrdien aizvadīja lielisku maču, gūdams 29 punktus un izcīnīdams 11 atlēkušās bumbas, kas viņa pārstāvētajai Ņujorkas Knicks ļāva savā laukumā ar 102:94 apspēlēt Hornets vienību.

Ar 12 spēlēs vidēji gūtiem 12,8 punktiem Porziņģis aiz Ņujorkas vienības zvaigznes Karmelo Entonija ir Knicks otrs rezultatīvākais basketbolists, bet ar 8,6 atlēkušajām bumbām viņš ir vienības labākais cīnītājs zem groziem.

"Esmu dzirdējis kādas piecdesmit reizes, ka viņš būs nākamais Dirks Novickis. Tas ir tas, ko visi ir gaidījuši. Knicks ir dabūjuši viņu. Porziņģim ir visas nepieciešamās īpašības. Viņš var labi pārvietoties pa laukumu, labi mest, viņam ir pārliecība. Lai gan viņš ir slaida auguma, tomēr viņš iet un cīnās," atzīmēja Vindhorsts.

"Iepriekšējā spēlē viņš guva 29 punktus un savāca 11 bumbas zem groziem. 20 gadus vecam spēlētājam NBA tas ir labs sniegums. Esmu parasti piesardzīgs ar savu viedokli, tomēr teikšu, ka viņš ir īsts dārgums. Viņš ir iemesls, kādēļ Knicks fani nākotnē varētu sagaidīt jebkādus panākumus," stāstīja apskatnieks.

"Kopš 14 gadus atspoguļoju NBA, nekad neesmu bijis tik aizrauts ar kādu no Eiropas basketbolistiem kā tagad ar Porziņģi. Viņš ir ievērojamākais NBA jau līgai gatavais eiropiešu spēlētājs, un viņš ir tikai 20 gadus vecs. Mana aizrautība ir 100% pamatota," pārliecināti uzsvēra Vindhorsts.

Knicks komanda devusies četru spēļu izbraukumā, kas piektdien sāksies ar maču pret Oklahomasitijas Thunder.

Ņujorkas vienība ar sešām uzvarām 12 spēlēs ieņem desmito pozīciju Austrumu konferencē, kamēr Thunder ar septiņām uzvarām ir piektā Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi