Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

NBA mēneša labākie - Vols un Thunder līderu duets

Vašingtonas Wizards līderis Džons Vols un Oklahomasitijas Thunder zvaigznes Kevins Durants un Rasels Vestbruks nosaukti par decembra mēneša labākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem.

Decembrī Vols, kurš nosaukts par labāko Austrumu konferencē, palīdzēja Wizards komandai uzvarēt astoņās no 16 spēlēm, kamēr pats basketbolists šajās cīņās caurmērā guva 22,6 punktus, veica 11,7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas, turklāt viņa rēķinā arī vidēji 2,3 pārtvertas bumbas.

Zīmīgi, ka Vols ir pirmais NBA basketbolists kopš 2009.gada, kurš viena mēneša laikā vidēji izcēlies ar vismaz 22 punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm, četrām atlēkušajām bumbām un divām pārtvertām piespēlēm.

Decembrī Vols desmit spēlēs guva vismaz 20 punktus un veica desmit rezultatīvas piespēles. Tik bieži tas vēl nebija izdevies nevienam citam šīs līgas basketbolistam. Tāpat saspēles vadītājs kļuva par pirmo spēlētāju kopš 2006.gada, kurš trīs spēlēs pēc kārtas guva vismaz 26 punktus, veica 12 rezultatīvas piespēles un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Tikmēr Rietumu konferencē par labākajiem nosaukti Durants un Vestbruks. Abi basketbolisti palīdzēja Thunder komandai decembrī tikt pie 12 uzvarām 15 mačos.

Durants aizvadītajā mēnesī vidēji spēlē iemeta 24,9 punktus, kā arī izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas un veica 5,7 rezultatīvas piespēles. Viņš 20 punktu robežu sasniedza visās 15 spēlēs.

Tikmēr Vestbruks sevi apliecināja ar 23,8 punktiem, 8,9 rezultatīvām piespēlēm un 5,9 atlēkušajām bumbām, turklāt caurmērā pārtvēra arī 2,73 piespēles. Šis basketbolists trīs mačos guva vismaz 30 punktus, bet ar vismaz desmit rezultatīvām piespēlēm izcēlās septiņos mačos, gūstot arī vienu triple-double.

Vēl uz mēneša labākā spēlētāja godu pretendēja Pols Milseps (Atlantas Hawks), Redžijs Džeksons (Detroitas Pistons), Stīvens Karijs (Goldensteitas Warriors), Džonatans Rediks (Losandželosas Clippers), Nikola Vučevičs (Orlando Magic), Sīdžejs Makkolums (Portlendas Trail Blazers) un Kavi Leonards (Sanantonio Spurs).

Kā zināms, pirmdien otro mēnesi pēc kārtas par labāko debitantu Austrumu konferencē tika nosaukts Ņujorkas Knicks komandā spēlējošais latvietis Kristaps Porziņģis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi