Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

NBA: Veids dzimtās Čikāgas komandā debitē ar 22 punktiem uzvarā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Dveins Veids ceturtdien Čikāgas Bulls rindās debitēja ar 22 punktiem un uzvaru regulārā čempionāta pirmajā spēlē.

Bulls ar rezultātu 105:99 (30:20, 27:29, 22:24, 26:26) savu skatītāju priekšā pārspēja Bostonas Celtics.

Veids šajā mačā guva 22 punktus, bet rezultatīvākais Čikāgas komandā bija Džimijs Batlers, kurš sameta par diviem punktiem vairāk. Savukārt pretiniekiem 25 punktus guva Aizeja Tomass.

Čikāgā augušais Veids iepriekšējās 13 sezonas spēlēja Maiami Heat komandā, bet starpsezonā noslēdza divu gadu līgumu ar dzimtās pilsētas klubu Bulls.

"Gaidīju šo brīdi ilgus gadus. Manu spēli šodien bija atnākusi skatīties ģimene, kurai tas bija īpašs brīdis. Izbaudīju šo spēli, un esmu pateicīgs dievam, ka esmu šeit un turpinu savu karjeru Čikāgā," atzīmēja Veids.

"Tik pieredzējuša basketbolista vēlme strādāt un papildināt savu spēli ar jauniem elementiem liecina daudz par viņu," Veida debiju komentēja Bulls galvenais treneris Freds Hoibergs.

Tikmēr Atlantas Hawks rindās ceturtdien debitēja Dvaits Hovards, bet viņa pārstāvētā vienība ar rezultātu 114:99 (29:27, 28:29, 24:24, 33:19) savā laukumā pārspēja Vašingtonas Wizards.

Hovards, kurš iepriekšējās divas sezonas pārstāvēja Hjūstonas Rockets, šajā spēlē sameta 11 punktus un savāca 19 atlēkušās bumbas, bet rezultatīvākais Hawks rindās bija Pols Milseps, kurš guva 28 punktus. Savukārt pretiniekiem 22 punktus guva Markīfs Moriss.

Vēl vienā NBA mačā Losandželosas Clippers viesos ar rezultātu 114:106 (28:27, 30:22, 24:33, 32:24) pieveica Portlendas Trail Blazers.

Uzvarētājiem pa 27 punktiem guva Bleiks Grifins un Kriss Pols, bet mājiniekiem ar 29 punktiem atzīmējās Demjans Lilards.

Jau vēstījām, ka latviešu basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien palika uz soliņa NBA spēlē, bet viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs ceturtajā ceturtdaļā salauza pretinieku pretestību un ar rezultātu102:94 (27:29, 26:28, 23:14, 26:23) viesos pārspēja Sakramento Kings.

Bertāns, kurš sezonas pirmajā spēlē piedzīvoja debiju pasaules spēcīgākajā līgā, bija mača pieteikumā, taču laukumā nedevās.

Rezultatīvākais Spurs komandā bija Kavai Lenards, kurš iemeta 30 punktus, 16 punkti Lamarkusa Oldridža kontā, bet pa 12 punktiem sameta Diveins Dedmons un Deivids Lī.

Savukārt mājiniekiem ar 37 punktiem un 16 bumbām zem groziem atzīmējās Demarkuss Kazinss, bet 17 punkti Rūdijam Gejam.

Bertāns otrdien savā debijas spēlē četrās minūtēs guva piecus punktus, bet Spurs ar rezultātu 129:100 pārspēja pagājušās sezonas līgas finālisti Goldensteitas Warriors. Tikmēr Kristaps Porziņģis savu otro sezonu iesāka ar 16 punktiem, bet viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar rezultātu 88:117 piekāpās pērnās sezonas finālistei Klīvlendas Cavaliers.

Nākamo maču Spurs aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Ņūorleānas Pelicans, bet Ņujorkas Knicks savu skatītāju priekšā tiksies ar Memfisas Grizzlies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi