Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Noskaidros VEF Rīgas skolu superlīgas labākās komandas

26.februārī, sporta namā Daugava risināsies jau sestais vērienīgākā skolu turnīra basketbola Latvijā _VEF Rīgas skolu superlīga _fināls, kurā par čempionu titulu cīnīsies labākās zēnu un meiteņu komandas.

Pasākumā skatītājus izklaidēs DJ Sergucci un DJ Get Dizzy, basketbola kluba VEF Rīga karsējmeitenes un Ghetto Dance Academy dejotājas. Par konkursiem, šoviem, pārsteigumiem un labu noskaņojumu parūpēsies pasākuma vadītājs Renārs Zeltiņš, sola organizatori.

26.februāra VEF Superlīgas fināla spēļu saraksts:
plkst.10:30 meiteņu cīņa par 3.vietu
plkst.12:00 zēnu cīņa par 3.vietu
plkst.14:00 meiteņu cīņa par 1.vietu
plkst.16:00 zēnu cīņa par 1.vietu

VEF superlīgas zēnu komandas finālisti tiks noskaidroti 17. un 18. februārī, kad Rīgas 49. vidusskolā notiks pusfināla sacensības zēniem. Par iespēju iekļūt finālā cīnīsies Rīgas 49. vidusskolas 1. komanda  pret Rīgas 49.vidusskolas 2. komandu un 3.ģimnāzijas 1. komanda pret Angļu ģimnāziju.

Pirmo reizi turnīra vēsturē pusfinālā piedalīsies divas komandas no vienas skolas – Rīgas 49. vidusskolas 1.komanda, kas ir izcīnījuši čempiontitulu jau četras reizes pret 49. vidusskolas 2.komandu, kas šo sezonu sāka B divīzijā un ceļā uz pusfināliem kopā aizvadīja deviņas spēles.

Pēc pagājušās sezonas 3.vietas Rīgas Valsts 3.ģimnāzija, līdzīgi kā Rīgas 49.vidusskola, šogad startēja ar divām komandām, bet labāko četriniekā izdevās tikt tikai 1. komandai.

Atšķirībā no pārējiem šā gada pusfināliem, Angļu ģimnāzijas basketbolisti vēl nav uzvarējuši Superlīgā; šosezon aizvadījuši deviņas spēles, uzvarot septiņās no tām.

Superlīgas finālā piedalīsies arī četras meiteņu komandas: Rīgas 49. vidusskola, Rīgas 47.vidusskola, Rīgas Franču licejs un Rīgas 66. speciālā vidusskola.

Savukārt 23.februārī, Rīgas 47.vidusskolā, plkst.14 tiks noskaidrota meiteņu komanda, kas cīnīsies par pirmo vietu pret pagājušā gada čempionēm – Rīgas 49.vidusskolu. Šīs skolas jaunās basketbolistes savukārt abos pusfinālos bija pārākas par pagājušā gada vicečempionēm – Rīgas 66. speciālo vidusskolu (55:49 , 48:41)

Līdz šim Superlīgas ietvaros pie zelta medaļām trīs reizes tikušas Rīgas 49.vidusskolas un vienu reizi - Rīgas 47. vidusskolas basketbolistes. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi