Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ņujorkas derbijā Knicks bez Porziņģa piekāpjas NBA vājākajai komandai Nets

Kārtējo neveiksmi NBA regulārajā turnīrā šosezon piedzīvojusi Ņujorkas Knicks komanda, kas bez augšstilba sasitumu guvušā Kristapa Porziņģa ierindā savā laukumā ar 110:121 atzina līgas vājākā kluba Bruklinas Nets pārākumu.

Spēles pirmo pusi labāk aizvadīja laukuma saimnieki, esot priekšā gan pēc pirmās ceturtdaļas (33:28), gan puslaika (61:54). Kaut vienubrīd Knicks pārsvars sasniedza pat 11 punktus, Nets mērķtiecīgi atspēlējās un trešajā ceturtdaļā pārņēma vadību, to līdz spēles beigām vairs neatdodot. 

Knicks labā 23 punktus guva Kails O'Kvins, bet 22 pievienoja Deriks Rouzs. Tikmēr uzvarētājiem 24 punkti Brūkam Lopesam, bet ar 20 punktiem un desmit bumbām zem groziem atzīmējās Ronde Holiss-Džefersons.

Jau ziņots, ka Porziņģis otrdien NBA mačā pret Indiānas Pacers ceturtajā ceturtdaļā saņēma sitienu pa kreisās kājas augšstilbu. Tā spēle viņam noslēdzās priekšlaicīgi, bet trešdien latvietis nepiedalījās komandas treniņā.

Ņujorkas komandas galvenais treneris Džefs Hornačeks prognozējis, ka latvietis būs pietiekami vesels, lai palīdzētu Knicks komandai rietumkrasta izbraukumā. Tā pirmajā mačā Ņujorkas vienība pirmdien viesosies pie Losandželosas Clippers, bet sērija 25.martā noslēgsies ar cīņu pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio Spurs.

Austrumu konferences kopvērtējumā Ņujorka ar 27 panākumiem 69 spēlēs ieņem 12.vietu, saglabājot vairs tikai ļoti teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā. Tikmēr Nets ar 13 panākumiem 67 spēlēs ir pārliecinoši vājākā komanda līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi