Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Poropats: Lieliska spēles galotne, kurā šoreiz paveicās mums

BK Ventspils galvenais treneris Silvano Poropats pēc uzvaras LBL pusfinālā pār VEF Rīga (81:80) norādīja, ka komanda aizvadījusi fantastisku trešo ceturtdaļu, taču spēles beigās spēlētājiem sācis pietrūkt enerģijas. "Spēles sākumā taupījām enerģiju, tāpēc daudz spēlējām ar zonas aizsardzību. Aizvadījām fantastisku trešo ceturtdaļu, ļoti labi spēlējām gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

Taču pēdējā ceturtdaļā spēlētājiem enerģija jau gāja uz beigām. Tāpēc VEF Rīga pietuvojās un sanāca vēl viena lieliska spēles galotne, kurā šoreiz paveicās mums. Pagaidām nevaru pateikt, cik ilgs laiks būs nepieciešams pilnīgai atlabšanai, taču ceru, ka mums svētdien būs par kādu spēlētāju vairāk."VEF Rīga galvenais treneris Valdis Valters: "Spēli slikti iesākām, bet kopumā varu teikt, ka to "noraka" tiesneši. Jau skatījāmies video, bija skaidri redzams, ka pašās beigās bija noteikumu pārkāpums pret Valteru, taču tiesnešu svilpes klusēja. Protams, mums bija vēl iespēja uzbrukt un kopumā paši slikti nospēlējām, taču spēles beigās mums vajadzēja mest vēl divus soda metienus. Ļoti nepatika divas lietas. Pirmkārt, ventspilnieku saceltā ažiotāža, kas patraucēja vairākiem mūsu spēlētājiem. Otrkārt, tas, ka komandas līderis Renfro vienkārši nespēlēja. Staigāja pa laukumu. Tiesa, šī nav pirmā reize, kad amerikāņi sezonas beigās ir šādi. Nācās viņu nomainīt, lai rastu piecus spēlētājus, kas var cīnīties. Zināmā mērā izdevās. Ja vēl būtu uzvarējuši... Jāatgriežas Ventspilī. Esam gan zaudējuši sava laukuma priekšrocības, taču psiholoģiski tik daudz neesam atdevuši, jo varējām zaudēt arī ar 30 punktu starpību, bet beigās sanāca, ka varējām pat uzvarēt."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi