Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Porziņģis uzskata, ka mačā pret Indiānas Pacers aizvadījis savu visu laiku sliktāko ceturtdaļu laukumā

Porziņģis atradis cēloni saviem neprecīzajiem metieniem

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis atradis cēloni saviem neprecīzajiem metieniem.

Porziņģis iepriekšējā mačā pret Indiānas Pacers aizmeta garām savus pirmos sešus metienus, kas gan Knicks komandai netraucēja uzvarēt ar 109:103.

"Uzskatu, ka pirmais ceturksnis bija mana visu laiku sliktākā ceturtdaļa. Man bija brīvi metieni bet reizēm ir tik daudz vietas, ka tas metiens aiziet garām. Savukārt, kad aizsargs dodas man virsū, metu izlēcienā un bumba ir grozā," salīdzināja Porziņģis.

Pēc otrdienas treniņa Porziņģis kopā ar Knicks galveno treneri Džefu Hornačeku pārrunājis iespējamos cēloņus metienu neprecizitātei.

"Kad neiemetu metienus, veicu divas kustības (pirms metiena ar rokām bumbu atvirzot uz augšu vai aizmuguri). Palēcienā paceļu bumbu augšā un metu tādā veidā. Kad izpildu metienus ar vienu kustību (atstājot bumbu ķermeņa priekšpusē), bumbu izdodas dabūt grozā. Pietiekami daudz neizmantoju kājas un sasteidzu. Tās ir mazas detaļas," skaidroja Porziņģis.

Latviešu basketbolists Ahileja cīpslas traumas dēļ šosezon izlaidis septiņas spēles, bet tas neesot iemesls metienu neprecizitātei.

"Tas vairs mani nenomāc. Man ir prātīgi jāiesildās. Negribu atkal mocīties ar sāpēm, līdz ar to iesildos soli pa solītim," stāstīja Porziņģis.

Tāpat arī Hornačeks minēja, ka Porziņģim ar veselību viss ir kārtībā. "Domāju, ka viņam viss ir kārtībā. Šķiet, ka tagad nav nekādu problēmu," teica Hornačeks.

Porziņģis, kuram šī ir otrā sezona NBA, šosezon 39 spēlēs vidēji iemetis 18,9 punktus, savācis 7,1 atlēkušo bumbu un bloķējis 1,9 metienus.

Tikmēr Knicks ar 20 uzvarām 46 mačos ir 11.pozīcijā Austrumu konferencē.

Nākamo spēli Knicks aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad plkst.3.30 pēc Latvijas laika viesosies pie Dalasas Mavericks, kurā spēlē Porziņģa bērnības elks Dirks Novickis. Vācieša traumas dēļ šosezon pirmā savstarpējā spēlē Porziņģim un Novickim gāja secen.

Top komentāri

psihoterapeits
p
protams , kājas jau nervi traucee izmantot , jo, ahileja ciipsla dod ziņu smadzeņu centram , domaaju ka agraakais pirms ahileja posms ir beidzies un šii sportista speejas uz progresu izsmeltas , 30 punkti speelee tikai sapņos, es jau uzreiz mineeju , ka sakaraa ar šo traumu , sportista karjerai saakas noriets
vārds
v
Vajag labāk koncentrēties spēlei, tad arī lidos grozā
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi