Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
"Uzreiz pēc notikušā vēl cerēju, ka varēšu atgriezties laukumā, tomēr sāpes bija pārāk lielas"

Porziņģis: Cerēju, ka varēšu atgriezties spēlē, taču sajūtas nebija pārāk labas

Uzreiz pēc potītes traumas gūšanas pirmā puslaika izskaņā Latvijas basketbola talants Kristaps Porziņģis vēl cerējis, ka savainojums nav pārāk nopietns un viņš ceturtdien varēs turpināt spēli Ņujorkas Knicks rindās pret Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioni Klīvlendas Cavaliers, tomēr sajūtas nav bijušas pārāk labas, tāpēc nācies palikt malā, pēc neveiksmīgās cīņas atzina latvietis.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Knicks komanda, aizvadot pirmo spēli astoņu dienu laikā, viesos cieta zaudējumu ar rezultātu 104:119 (33:34, 18:35, 28:18, 25:32). Porziņģis šajā mačā nospēlēja 16 minūtes un sameta astoņus punktus, tomēr pirmā puslaika beigās latvietis guva potītes traumu un turpinājumā vairs laukumā neatgriezās.

Tiek ziņots, ka pēc pēc spēles Porziņģis valkājis īpašu zābaku. Latvietis šosezon veselības problēmu dēļ izlaidis astoņas spēles.

Traumu Porziņģis pirmā puslaika izskaņā guva, uzkāpjot uz pēdas komandas biedram Villijam Ernangomesam.

"Šobrīd sajūtas nav pārāk labas. Uzreiz pēc notikušā vēl cerēju, ka varēšu atgriezties laukumā, tomēr sāpes bija pārāk lielas. Potīte ir kļuvusi viscaur lielāka, tomēr ceru, ka nav tik slikti kā izskatās. Redzēs, kas būs piektdien, kad tiks veiktas pārbaudes," Porziņģa teikto citē laikraksts Newsday.

Tikmēr Knicks galvenais treneris Džefs Hornačeks uzreiz pēc mača žurnālistiem pieļāva, ka Porziņģim ir viegls potītes izmežģījums, taču arī uzsvēra, ka lielāka skaidrība par latvieša iespējām spēlēt būs pēc piektdien veiktajiem ārstu izmeklējumiem.

Porziņģis pēc mača piebilda, ka šādas traumas basketbolā mēdz gadīties. "Es šādus gadījumus uztveru kā izaicinājumu, jo vienmēr domāju par to, lai laukumā atgrieztos vēl labāks," latvietis centās saglabāt optimismu.

Šī Knicks komandai bija pirmā spēle pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma, kurā Porziņģis piedalījās jauno talantu mačā, kā arī uzvarēja vienā no meistarības konkursiem.

Ņujorkas klubs pret Cavaliers vienību zaudēja jau desmitajā spēlē pēc kārtas, un šo komandu Porziņģis savas karjeras laikā vēl nav spējis pieveikt.

Porziņģis aizvadītajā cīņā nospēlēja 16 minūtes, kuru laikā trāpīja četrus no sešiem divpunktu raidījumiem, bet garām aizmeta visus trīs tālmetienus. Tāpat viņam bija piecas atlēkušās bumbas un divi bloki.

Knicks piedzīvoja sesto neveiksmi pēdējās septiņās spēlēs, bet kopš Ziemassvētkiem tā 29 spēlēs cietusi 22 neveiksmes.

Ar 23 panākumiem 58 spēlēs Knicks komanda ir Austrumu konferences 12.pozīcijā, turklāt astotā vieta ir jau piecu uzvaru attālumā.

Top komentāri

jautājums
j
Vai nevajadzētu beigt visu laiku plātīties ar cerībām, bet gan, ja runāt, tad par sasniegtu rezultātu?
Biedriņģis
B
Zinu šito taktiku, labais. Tā turēt........Galvenais ir līgumus parakstīt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi