Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Porziņģis: Liela uzmanība tika pievērsta man un uzreiz bija grūtības

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Ņujorkas Knicks spēlēt bez sava līdera Karmelo Entonija ir grūtāk, uzskata šīs vienības latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

Kā zināms, Knicks trešdien NBA regulārā čempionāta spēlē ar 104:110 (20:29, 31:25, 24:20, 29:36) izbraukumā piekāpās principiālajai konkurentei Bruklinas Nets. Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 12 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, kamēr savainojuma dēļ nespēlēja Entonijs.

"Kad nav Entonija, spēlēt ir grūtāk, jo viņš mums spēj radīt situācijas. Pretinieku aizsardzība pret viņu spēlē cieši, kas pārējiem komandas biedriem paver vairāk iespēju brīviem metieniem. Šoreiz liela uzmanība tika pievērsta man un man uzreiz bija grūtības. Tomēr man tam ir jābūt gataviem, jo pretinieki mani segs," pēc mača sacīja Porziņģis, kurš vēl tikai otrdien sameta 26 punktus Bostonas Celtics grozā. "Katra komanda centīsies paaugstināt spēles tempu, zinot, ka pretiniekiem vēl iepriekšējā vakarā bijis mačs. Tam ir jābūt gataviem, šī bija grūta cīņa. Spēles sākumā Nets guva daudz grozu un meta ar augstu precizitāti."

Līdera lomu Knicks rindās šajā mačā uzņēmās Deriks Viljamss, kurš guva 31 punktu, tādējādi atkārtojot karjeras rezultativitātes rekordu.

"Derikam bija lieliska spēle, viņš laukumā bija agresīvs un darīja to, ko piekopj vislabāk. Pret viņu daudz tika pārkāpti noteikumi. Tāds Deriks mums ir vajadzīgs, mums vajag, lai viņš tā spēlētu katrā mačā," mudināja Porziņģis. "Šobrīd vēl joprojām kļūstam labāki, bet pēdējo divu nedēļu laikā ir lieli uzlabojumi. Šis mačs palīdzēs mums turpināt progresu un dos mums pieredzi, it īpaši man un citiem jaunajiem basketbolistiem. Psiholoģiski arī nebijām gatavi šim mačam, bet spēles gaitā jau bija par vēlu atgūties."

Ar 41 spēlē vidēji gūtiem 13,9 punktiem un izcīnītām 8,0 atlēkušajām bumbām Porziņģis ir Knicks komandas trešais rezultatīvākais basketbolists un labākais cīnītājs zem groziem.

Knicks ar 20 panākumiem 41 spēlē atkal atkāpusies uz desmito vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Turpinājumā Knicks sestdien izbraukumā sacentīsies ar Memfisas Grizzlies komandu, bet pirmdien jau plkst.20 pēc Latvijas laika uzņems līgas pastarīti Filadelfijas 76ers, iesākot kārtējo trīs mājas spēļu sērij

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi