Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Porziņģis: Man nav iebildumu darīt melno darbu

Latviešu talantam Kristapam Porziņgim nav iebildumu darīt melno darbu, lai viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas Knicks gūtu uzvaru, pauda spēlētājs.

Jau vēstīts, ka Knicks svētdien savā laukumā ar 111:116 (25:21, 29:20, 23:28, 24:32, 10:15) pagarinājumā piekāpās Hjūstonas Rockets, ciešot ceturto neveiksmi pēc kārtas. Šajā mačā Porziņģis izcēlās ar 20 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, bet 31 punktu Ņujorkas vienības labā guva Ārons Aflalo, kamēr šajā duelī slimības dēļ nepiedalījās komandas līderis Karmelo Entonijs.

"Aflalo šajā mačā uzņēmās līdera lomu, turklāt viņš šajā mačā bija efektīvs. Man nav iebildumu punktu gūšanas vietā vākt atlēkušās bumbas un darīt melno darbu, jo mums ir puisis, kurš var gūt punktus. Ja nav, esmu gatavs uzņemties iniciatīvu, kad tas ir nepieciešams," pēc mača sacīja Porziņģis. "Tas, ka Entonijs šajā mačā nevarēs piedalīties, bija negaidīti, jo viņš ir mūsu līderis. Līdz ar to citiem puišiem bija jāuzņemas iniciatīva, un domāju, ka viņiem tas izdevās."

Kā zināms, svētdien par savas karjeras beigām pēc šīs sezonas pavēstīja NBA superzvaigzne Kobe Braients.

"Braients ir leģenda. Ir žēl, ka viņš pēc šīs sezonas noslēgs karjeru. Viņam bijusi satriecoša karjera, turklāt pusi savas dzīves Braients spēlējis tieši NBA. Viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem, kurš spēlējis basketbolu. Man būs skumji, ka vairs neredzēšu viņu laukumā, taču domāju, ka Braients ir pieņēmis pareizu lēmumu, ja viņš vairs nejūtas gatavs," uzsvēra Porziņģis.

Knicks ar astoņiem panākumiem 18 spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferencē.

Nākamo spēli Knicks aizvadīs trešdien savā laukumā pret līgas antirekordu sasniegušo Filadelfijas 76ers, bet divas dienas vēlāk ņujorkieši spēlēs ar Bruklinas Nets.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi