Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Porziņģis: Var just atšķirību pēc Entonija aiziešanas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas Knicks var just atšķirību pēc tās zvaigznes Karmelo Entonija aiziešanas, pēc pirmā pārbaudes mača norādīja latvietis Kristaps Porziņģis.

Jau ziņojām, ka Porziņģis otrdien guva 15 punktus, bet viņa pārstāvētā Knicks pirmajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas savā laukumā ar 107:115 (33:30, 24:29, 21:34, 29:22) piekāpās Bruklinas Nets vienībai.

Šajā starpsezonā Knicks komandu atstāja tās lielākā zvaigzne Entonijs, kurš tika aizmainīts uz Oklahomasitijas Thunder. Porziņģis pēc pirmās spēles norādīja, ka atšķirība pēc basketbolista aiziešanas no Ņujorkas vienības ir jūtama.

"Protams, atšķirību, ka komandā nav Entonija, var just," teica Porziņģis, kurš tagad kļuvis par Knicks centrālo spēlētāju. "Arī komandas pret mani spēlēs citādāk, kad sāksies sezona. Būs krietni grūtāk. Tomēr man patīk būt tam spēlētājam, kurš nonāk pie bumbas teju katrā uzbrukumā. Man tikai jābūt gatavam pieņemt pareizus lēmumus."

Mačā pret Nets komandu Porziņģis otrdien spēlēja ne tikai ierastajā spēka uzbrucēja pozīcijā, bet tika izmantots arī kā centra spēlētājs.

"Kad spēlēju centra pozīcijā, cīņās ar pretinieku garajiem spēlētājiem zaudēju daudz enerģijas. Protams, uzbrukumā man ir priekšrocības, tomēr krietni komfortablāk jūtos spēka uzbrucēja pozīcijā, jo pretinieki bieži vien ir mazāki un varu viegli veikt metienus. Turklāt arī aizsardzībā grozu varu nosargāt vieglāk. Tomēr, ja komanda izvēlas īsāku sastāvu, esmu gatavs spēlēt arī centra pozīcijā," uzsvēra Porziņģis.

"Šajā spēlē redzējām daudz ko, pie kā mums vēl jāpiestrādā. Tā bija tikai pārbaudes spēle, vēl necīnāmies uz dzīvību un nāvi," pauda Porziņģis.

Tikmēr Knicks galvenais treneris Džefs Hornačeks pauda, ka komandai vēl ir daudz jāstrādā, it sevišķi jāpilnveido aizsardzība.

"Mums vēl ir daudz jāstrādā. Pretinieki tika pie pārāk brīviem metieniem. Mums aizsardzībā ir jārada lielāks spiediens," izteicās Hornačeks.

Nākamo pārbaudes maču Knicks aizvadīs sestdien viesos pret Vašingtonas Wizards.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi