Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šovakar LBL finālsērijas izšķirošā spēle

Latvijas basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē ASK Rīga - Barons/LMT komandas laukumā dosies tādos pašos sastāvos, kādos aizvadīja pirmo maču (75:84). Proti, ASK Rīga no leģionāriem atkal malā atstās Eriku Sendersu, dodot, iespējams, pēdējo iespēju sevi parādīt pēdējo maču neveiksminiekam Dveinam Broilam. Barons/LMT leģionāru limits nav pārkāpts, tāpēc ierindā būs visi spēki.

Gan VEF Rīga galvenais treneris Valdis Valters gan Jelgavas Zemgale galvenais treneris Varis Krūmiņš uzsver otrā mača izšķirošo nozīmi visā sērijā. Ja uzvarēs ASK Rīga, cīņa sāksies ar jaunu sparu. Ja Barons/LMT panāks 2:0, čempioniem būs ļoti grūti atspēlēties.

"Pirmā spēle bija izlūkošana. Kas uzvarēs šodien - uzvarēs visā sērijā," domā V.Valters. "Pirmā mača rezultāts var maldināt, jo spēle bija ļoti līdzīga. Barons/LMT spēks bija līderos, bet ASK Rīga bija labāk organizēta komandas spēle. Pieredze liecina, ka izslēgšanas mačos disciplīnai ir liela nozīme. Pērn BK Ventspils Muižnieka vadībā nespēja uzvarēt stingri pēc Butauta shēmām spēlējošo ASK Rīga. Vēl gan liela nozīme būs veiksmei. Skatīsimies, kura komanda tās limitu jau būs pārtērējusi."

Arī Varis Krūmiņš norādīja uz pirmā mača galaiznākuma neatbilstību spēles saturam: "Diezin vai divreiz pēc kārtas ASK Rīga iekritīs tādā bedrē, kāda gadījās pirmā mača beigās. Netrāpīti metieni no groza apakšas, kļūdas... Iespējams, treneri nokavēja ar kādu spēlētāja maiņu, jo sastāva variācijas iespējas vēl bija. Abās komandās spēlēja daudzi basketbolisti ar kuriem esmu strādājis jauniešu izlasēs un man, piemēram, bija patīkami, ka ASK Rīga daudz uzticējās Bertānam, kurš šo uzticību attaisnoja. Man kā neitrālam skatītājam labāk patiktu, ja šodien ASK Rīga izlīdzinātu rezultātu. Tad sērija kļūtu vēl interesantāka."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi