Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Štelmahers un Kambala apmierināti ar atgriešanos

ASK Rīga uzbrucējs Uvis Helmanis pēc neveiksmes VTB Vienotās basketbola līgas Reklāmas kausa izcīņas mačā ar Kauņas Žalgiris uzsvēra, ka rīdziniekiem par labu nav nākusi pretinieku varenā centra Lorena Vudsa nespēlēšana (jau palaists Ziemassvētku brīvdienās). "Mūsu sastāvs te ir pasmags, bet Žalgiris bieži spēlēja ar diviem ceturtajiem numuriem un tas mums sagādāja lielas problēmas. Turklāt neesam pietiekami labi saspēlējušies, jo šādā sastāvā esam aizvadījuši tikai trīs treniņus. Ceru, ka spēlē par 7.vietu veiksies labāk, jo būs vairāk laika atpūsties, un sagatavoties.

Abi ASK Rīga pieredzējušie debitanti - Roberts Štelmahers un Kaspars Kambala - protams, nebija apmierināti ar rezultātu, toties spēlē saskatīja arī pozitīvas iezīmes.

"Jau vakar jutu, ka malā nosēdēt kļūst aizvien grūtāk un šodien biju gatavs mēģināt. Skaidrs, ka vajadzīgs laiks, lai pilnībā atgrieztos ierindā un arī sajustu partnerus. Tomēr pirmajai reizei nebija slikti. Galvenais, ka kājas ir kārtībā. Ja tā jutīšos arī rīt no rīta, spēlēšu arī par 7.vietu," Štelmahers bija apmierināts ar atgriešanos ierindā pēc astoņu mēnešu pārtraukuma. Nospēlētajās 22 minūtēs Roberts guva 8 punktus (3/3, 0/1, 2/2), izdarīja 4 rezultatīvas piespēles, izprovocēja trīs sodus un ne reizi nekļūdījās.

Kaspars Kambala ļoti veiksmīgi sāka, trāpīdams pirmos četrus metienus no spēles un četrus sodus. Tomēr otrajā puslaikā precizitātes pietrūka. Visā spēlē 19 minūtes, 13 punktu (4/10, 5/6), 4 atlēkušās bumbas, kā arī pa četriem sodiem sev un pretiniekiem. "Jutos normāli, sākumā viss izdevās, bet otrajā puslaikā kaut kas kustībās pazuda un vairs nevarēju trāpīt.  Vai rīt būs spēka trešajai spēlei? Bet kā gan savādāk!"


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xcvxc

ASK Rīga basketbolistiem pirmdien jācīnās par 7.vietu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi