Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Televīzijas komentētāji aizkadrā noniecinājuši Porziņģa sniegumu

MSG Networks televīzijas komentētāji Alans Hāns un Volijs Ščerbiaks svētdien aizvadītajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē starp Ņujorkas Knicks un Bruklinas Nets komandām noniecinājuši latvieša Kristapa Porziņģa sniegumu.

Knicks svētdien ļoti neizteiksmīgā spēlē ar 83:117 piekāpās Nets, bet Porziņģis gurna sāpju dēļ laukumā bija redzams tikai pirmajā puslaikā. Šajā laikā viņš 16 minūtēs guva sešus punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un bloķēja trīs metienus. Viņam esot laukumā, Ņujorkas vienība ielaida par 20 punktiem vairāk nekā iemeta.

Viņa sniegumu kritizēja MSG Networks komentētāji Hāns un Ščerbiaks, kuri to it kā veica aizkadrā, lai gan audio tāpat bija dzirdams.

"Vēl viena lieta, ko varētu izdarīt, ir "nosist" Porziņģi par to, ka viņš 16 minūšu laikā ir nopelnījis lietderību -20," pēc pirmā puslaika teica Hāns. "Vecīt, saņemies. Tu esi zvaigzne. Šis ir tas, ko tu dari laukumā? Vienkārši tur stāvi?"

Īsu brīdi pirms došanās reklāmas pauzē Hāns arī norādīja, ka Porziņģim vēl ir daudz kas jāmācās.

Tikmēr Porziņģis uzsvēra, ka Knicks basketbolisti aizsardzībā pievērš uzmanību nepareizajām lietām.

"Mums ir jāspēlē vienkārši. Jāspēlē aizsardzībā viens pret vienu un puišiem ir jāsaprot, ka es pasargāšu grozu no tā apakšas," pauda Porziņģis, "Pārāk daudz uztraucamies par rotāciju aizsardzībā."

Savukārt Knicks galvenais treneris Džefs Hornačeks izteicās, ka +/- rādītājs statistikā nereti neataino patieso situāciju.

"Kristaps visu vasaru smagi strādāja, lai pilnveidotu savu spēli. Viņš spēlēja Eiropas čempionātā. Līdz šim pirmssezonā viņš bijis lielisks, taču tagad viņu piemeklējis neliels savainojums," teica speciālists.

Porziņģis traumas dēļ nepiedalījās pirmdien notikušajā pārbaudes spēlē, kurā Knicks ar 95:117 pārliecinoši zaudēja Hjūstonas Rockets vienībai. Knicks cietusi neveiksmes visās četrās līdz šim aizvadītajās pirmssezonas cīņās.

Savā noslēdzošajā pārbaudes spēlē Knicks piektdien sacentīsies ar Vašingtonas Wizards, bet jauno sezonu sāks nākamajā ceturtdienā, viesojoties pie Oklahomasitijas Thunder.

Hornačeks pauda cerību, ka piektdien Porziņģis varēs spēlēt.

"Porziņģis pirms svētdienas mača pret Nets sajuta nelielas sāpes, taču laukumā tik un tā devās. Kad viņš spēra soli, sāpes bija jūtamas. Tagad ar viņu strādās Knicks personāls, lai Kristaps būtu gatavs," atklāja Hornačeks.

"Domāju, tas ir tikai iekaisums. Porziņģis neatceras, pēc kuras situācijas gurns sāka sāpēt. Viņam bija problēmas pacelt savu kāju. Nezinu, cik ilgs atveseļošanās periods būs nepieciešams," atzina treneris.

Savu divu NBA sezonu laikā Porziņģis kopumā izlaidis 26 spēles, bet šo vasaru viņš pavadīja, strādādams plecu pie pleca ar spāņu fizioterapeitu Manolo Validvjeso, kurš ar latvieti ir arī Ņujorkā. Tiesa, basketbolistu tik un tā piemeklējušas nedienas ar veselību, jo treniņnometnē viņam bija problēmas ar ceļgalu, bet tagad sāp gurns.

Top komentāri

Didemžēl
D
komentētājiem ir taisnība. Un trauma traumas galā... Kas vēl būs sezonā, kad pretinieki ga;lveno uzmanību piegriezīs viņam? Jo nav ne Karmelo, ne Dereka. Vai vien spats varēs pavilkt visu vezumu?
Lasu ar izbrīnu
L
Vai tad Porziņģis ir svētā govs?
Fakts
F
Un kā smējās par ārstiem, kuri teica, ka 40 gados Kristapiņš būs galīgi švaks. Cik tad pagājis? Jau tagad viena vaina pēc otras. Labi, ka ir apdrošināts.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi