Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Treneris Popovičs pēc uzvaras: Spurs sniegums bija nožēlojams

Latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio Spurs sniegums regulārā čempionāta mačā pret Dalasas Mavericks bija nožēlojams, uzskata Spurs galvenais treneris Gregs Popovičs.

Bertāns pirmdien pirmoreiz savā NBA karjerā sāka maču pamatsastāvā, palīdzot Sanantonio Spurs komandai ar rezultātu 96:91 (24:28, 24:21, 25:24, 23:18) savā laukumā pieveikt šosezon neveiksmīgu sniegumu rādošo "Mavericks".

Šajā spēlē Spurs komanda atpūtināja Lamarkusu Oldridžu un Toniju Pārkeru, bet Mavericks rindās nebija trīs pamatsastāva basketbolistu, ieskaitot traumu ārstējošo Dirku Novicki, kurš nemaz nedevās izbraukumā.

Lai gan tika izcīnīta uzvara, Spurs galvenais treneris Popovičs pēc spēles bija sarūgtināts par komandas sniegumu.

"Spurs sniegums bija nožēlojams. Abas komandas nebija savā optimālajā sastāvā, taču pretiniekiem bija vairāk iztrūkumu nekā mums. Domāju, ka mums pietrūka pazemības un cieņas pret pretinieku. Mūsu sniegums bija nožēlojams uzbrukumā un aizsardzībā. Tas bija drausmīgs sniegums. Aizmirsu tikai piebilst, ka Mavericks bija pelnījuši uzvarēt," teica Popovičs.

Tikmēr Spurs basketbolists Po Gasols atzīmē, ka ir jābūt perfektiem, lai varētu izcīnīt čempiona titulu.

"Liela daļa treneru ir laimīgi tikai tikt pie uzvaras. Uzvara paliek uzvara, un viņi ar to ir apmierināti. Nākamajā dienā kaut kas tiek sakārtots, un dzīvo tālāk. Man patīk, ka tiek pievērsta uzmanība detaļām. Mums jāspēj noturēt laba spēle pēc iespējas ilgāk un nedrīkst atslābināties. Katram mačam ir jāpievērš uzmanība, taču domāju, ka spēlē pret Mavericks mēs to neizdarījām," atzīmēja Gasols.

Bertāns šajā spēlē laukumā bija 20 minūtes, sasniedzot jaunu karjeras rekordu, šai laikā guva trīs punktus, trāpot vienu no trijiem izpildītajiem tālmetieniem. Viņa rēķinā bija divas atlēkušās bumbas, kā arī Spurs šajā laikā ielaida par pieciem punktiem vairāk, nekā iemeta.

Tagad Spurs komanda dosies trīs izbraukuma spēļu sērijā. Nākamais duelis gaidāms trešdien ar Šarlotes Hornets, bet piektdienas mačs ar Bostonas Celtics sāksies jau plkst.20 pēc Latvijas laika. Zīmīgi, ka vienība viesos šosezon vēl nav zaudējusi.

Grega Popoviča vadītā komanda ar 11 panākumiem 14 mačos atrodas Rietumu konferences trešajā pozīcijā, bet Mavericks ar divām uzvarām 13 dueļos ir noslēdzošajā, 15.vietā.

Tikmēr Austrumu konferencē Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar sešiem panākumiem 13 mačos ir astotā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi