Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Valdis Valters pārliecināts par VEF Rīga nākotni

"VEF Rīga" arī nākamajā sezonā izvirzīs nopietnus mērķus un tieksies pēc jauniem panākumiem, lai arī Latvijas basketbola līgas (LBL) čempionātā pēc izšķiroša zaudējuma "ASK Rīgai" šogad nācās palikt bez medaļām, aģentūrai BNS piektdien teica "VEF Rīgas" galvenais treneris Valdis Valters.

"VEF Rīgai" 2008./2009. gada sezonā neizdevās sasniegt nevienu no izvirzītajiem ambiciozajiem mērķiem, atzina Valters. Baltijas basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausa turnīrā "VEF Rīgai" neizdevās uzvarēt, jo finālā tika piedzīvots zaudējums pret Lietuvas "Sakalai", bet LBL turnīrā bronzas medaļas nonāca "ASK Rīgas" īpašumā.

LBL bronzas finālsērija noslēdzās zināmā mērā paradoksāli, jo "ASK Rīga" finanšu problēmu dēļ nākamajā sezonā varētu arī nestartēt, bet "VEF Rīga" ir apņēmības pilni sasniegt jaunus panākumus nākotnē. Valters atgādināja, ka arī septiņdesmitajos gados VEF panākumi veicināja ASK norietu, taču šoreiz vēstures atkārtošanos veicināja konkurentu kluba iekšējās problēmas.

"Mēs nākotnē raugāmies ar optimismu," teica Valters, norādot, ka viņam nav nekādu šaubu par kluba nākotni, un ap Jāņiem varētu kļūt zināmi mērķi un rocība nākamajai sezonai. "Arī šosezon godam noturējām kluba vārdu un ieguvām cieņu skatītāju un speciālistu acīs, lai arī nevienu no izvirzītajiem ambiciozajiem mērķiem neizdevās sasniegt," piebilda "VEF Rīgas" treneris.

LBL finālsērijas ceturtajā spēlē "VEF Rīgai" pietrūka pieredzes un komanda nemācēja izmantot savas iespējas, skaidroja Valters. Izšķirošās situācijās tika izdarīti sasteigti metieni, bet "ASK/Rīga" savas iespējas mācēja izmantot, teica treneris.

Jau ziņots, ka "ASK/Rīga" piektdien ar 81:78 uzvarēja "VEF Rīgu" un izcīnīja 3. vietu LBL čempionātā. Sērijā līdz trim uzvarām "ASK Rīga" uzvarēja ar 3:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi