Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

VEF Rīga uzvar Atēnās, tomēr grupu turnīrā neiekļūst

VEF Rīga basketbolisti otrdien Atēnās ar 79:74 pārspēja Panellinios klubu, tomēr divu spēļu summā zaudēja viņiem ar 158:168 un tādējādi neiekļuva Eiropas kausa izcīņas grupu turnīrā.Ingus Bankevics un Alekss Renfro bija rīdzinieku rezultatīvākie spēlētāji, katrs guva pa 23 punktiem.

Vefiņš Eiropas takas turpinās apgūt FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa grupu turnīrā, kur jau zināmi pretinieki. Pazīstamākais no tiem ir Belgradas FMP, ar kuru ceļi vairākkārt ULEB kausa izcīņā krustojušies BK Ventspils. Belgradas klubs šosezon atkāpies uz Eiropas trešo prestižāko klubu turnīru. Komandu jau ierasti veido gados jauni spēlētāji (vecākajam ir 23 gadi), taču tā allaž pratusi sagādāt pamatīgas grūtības pat spēcīgās Adrijas līgas vadošajiem klubiem.

Pirms FMP izbraukumā būs jācīnās ar Turcijas vidusmēra klubu Banvit, kas pēdējos gados regulāri cīnās Izaicinājuma kausā, taču tālāk par pamatturnīru vēl nav ticis. Komandā pirmās vijoles spēlē amerikāņi Kīts Simonss, Lānss Viljamss un Edvards Deiviss, kā arī pieredzējušais turks Ezkans Bariss. Beļģijas komanda Okapi Aalstar Eiropas kausos startē pēc vairāku gadu pārtraukuma. Vienība pašmāju čempionātā ar vienu uzvaru piecās spēlēs ieņem pirmspēdējo vietu. Komandā toni nosaka deviņi viesspēlētāji. Tiesa, pēdējās spēlēs trenerim galvassāpes sagādājušas traumas, jo no ierindas izsisti četri leģionāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi