Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Warriors treneris Nelsons bargi nokritizējis Biedriņu

Ar bargu kritiku par latviešu centra spēlētāju Andri Biedriņu klajā nācis Goldensteitas Warriors basketbola kluba galvenais treneris Dons Nelsons. Viņaprāt, basketbolistam trūkst agresivitātes un nepietiekama esot arī atdeve treniņos.“Es viņam šodien teicu, ka viņa vietā daudz vairāk trenētu soda metienus, lai nekļūtu par sliktāko soda metienu izpildītāju NBA vēsturē.

Ja viņš no desmit metieniem realizētu vismaz piecus vai sešus, tas jau būtu progress. Es viņa vietā censtos, lai pret mani pārkāpj noteikumus, bet viņš to nemaz necenšas,” treneri citē laikraksts San Jose Mercury News.Šosezon Biedriņš izpildījis 23 soda metienus un trāpījis tikai trīs.“Viņš ir pazaudējis metienu, viņš izvairās no aktivitātes uzbrukumā, viņam trūkst agresivitātes. Nezinu, kas ir noticis, bet viņš vairs nav tāds spēlētājs, kāds bija pagājušajā sezonā vai laikā, kad ar viņu parakstījām lielu līgumu. Viņam ir jāatgūst azarts, viņa vietā es to nevaru izdarīt,” turpināja Nelsons.Biedriņš šosezon vidēji spēlē aizvadījis 23 minūtes, guvis 5,1 punktu un izcīnījis 7,9 atlēkušās bumbas. Visi šie rādītāji ir sliktākie pēdējās četrās sezonās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi