Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Warriors un Biedriņš piekāpjas čempioniem Mavericks

Trešo zaudējumu pēc kārtas ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā cieta Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors vienība, kas savā laukumā ar 103:112 piekāpās pašreizējiem NBA čempioniem Dalasas Mavericks. Biedriņš spēlēja nepilnas septiņas minūtes, gūstot divus punktus.

Pirmo ceturtdaļu Mavericks noslēdza ar +7 (27:20), bet otrās beigās pārsvars jau pārsniedza 20 punktu robežu. Puslaika atpūtā ejot 63:49 Dalasas kluba labā. Trešajā ceturtdaļā Warriors spēja pietuvoties līdz 10 punktu starpībai, bet ceturtās sākumā – pat līdz trim punktiem (86:89). Diemžēl atlikušajām minūtēm spēka vairs nepietika, bet Mavericks spēli pārliecinoši noveda līdz uzvarai – 112:103.

Biedriņš laukuma pavadīja sešas minūtes un 40 sekundes (mazākais laiks komandā), laukumā dodoties no soliņa. Latvietis realizēja vienīgo divpunktu metienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu zem sava groza, kā arī nopelnīja vienu personīgo piezīmi.

Pusi no Goldensteitas punktiem divatā guva Deivids Lī (30) un Klejs Tompsons (24), bet uzvarētājiem ar 27 izcēlās Dirks Novickis, ar 16 palīdzēja Džeisons Terijs un Brendans Raits. Jāatzīmē, ka Mavericks 39 gadus vecajam saspēles vadītājam Džeisonam Kidam tikai viens punkts pietrūka līdz triple double – deviņi punkti, 10 atlēkušās bumbas un 12 rezultatīvas piespēles.

Warriors ar 22 uzvarām un 36 zaudējumiem saglabā 13.vietu Rietumu konferencē, bet zaudējuši izredzes kvalificēties play-off.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi