Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Australian Open: Vavrinka cīņā par ceturtdaļfinālu piekāpjas Raoničam

Pasaules ceturtā rakete šveicietis Stans Vavrinka Austrālijas atklātā tenisa čempionāta vienspēļu turnīra ceturtajā kārtā piekāpās kanādietim Milošam Raoničam.

Ar ceturto numuru izliktais Vavrinka pirmdien ar 6-4, 6-3, 5-7, 4-6, 6-3 piekāpās ATP ranga 14.numuram Raoničam.

Vavrinka, kurš aizpērn Austrālijā kļuva par čempionu, zaudēja pirmos divus setus, bet trešajā un ceturtajā pa reizei lauza pretinieka servi, panākot izlīdzinājumu. Tādējādi uzvarētājs bija jānoskaidro izšķirošajā, piektajā, setā, kurā ar 6-3 pārāks bija Raoničs.

Zīmīgi, ka iepriekšējos četros sportistu savstarpējos dueļos Raoničs spēja uzvarēt tikai vienu setu.

Ceturtdaļfinālā Raoničs spēkosies ar 23.numuru izlikto francūzi Gaelu Monfisu, kurš pirmdien ceturtajā kārtā ar 7-5, 3-6, 6-3, 7-6 (7:4) uzveica ukraini Andreju Kuzņecovu, kurš ATP rangā ieņem 74.pozīciju.

Raoničs ceturtdaļfinālā spēlēs otro gadu pēc kārtas, bet Monfiss līdz šim nebija ticis tālāk par ceturto kārtu.

Tāpat ceturtdaļfinālu viegli sasniedza pasaules otrā rakete Endijs Marejs no Lielbritānijas, kurš ar 6-4, 6-4, 7-6 (7:4) uzveica ar 16.numuru izlikto mājinieku Bernardu Tomiču.

Ceturtdaļfinālā Marejs spēkosies ar astoto numuru izlikto spāni Davidu Ferreru, kurš ceturtajā kārtā ar 6-4, 6-4, 7-5 uzveica amerikāni Džonu Isneru, kuram turnīrā piešķirts desmitais numurs.

Četros no iepriekšējiem sešiem Austrālijas "Grand Slam" turnīriem Marejs aizkļuva līdz finālam, tomēr ne reizi viņam nav izdevies kļūt par čempionu. Tikmēr Ferrers, kuram šis ir 14.turnīrs, divas reizes sasniedzis pusfinālu.

Tikmēr dāmu vienspēļu turnīra ceturtajā kārtā 2012. un 2013.gada čempione Viktorija Azarenka no Baltkrievijas, kura šogad izlikta ar 14.numuru, ar 6-2, 6-4 uzveica čehieti Barboru Strīcovu, kura WTA rangā ieņem 48.pozīciju.

Ceturtdaļfinālā Azarenka tiksies ar septīto numuru izlikto vācieti Angeliku Kerberi, kura ceturtajā kārtā ar 6-4, 6-0 uzveica savu tautieti Anniku Beku, kura WTA rangā ieņem 55.vietu.

Līdz šim augstākais sasniegums Austrālijas "Grand Slam" Kerberei bija pirms trim gadiem sasniegtā ceturtā kārta.

Tāpat ceturtdaļfinālā iekļuvusi britu tenisiste Džoanna Konta, kura WTA rangā ieņem 47.pozīciju. Konta ceturtajā kārtā ar 4-6, 6-4, 8-6 uzveica krievieti Jekaterinu Makarovu, kura turnīrā izlikta ar 21.numuru.

Līdz šim augstākais sasniegums "Grand Slam" turnīros Kontai bija pērn ASV sasniegtā ceturtā kārtā. Kontas pretiniece noskaidrosies ceturtās kārtas mačā, kurā ar 15.numuru izliktā amerikāniete Medisona Kīza sacenšas ar WTA ranga 133.vietas īpašnieci Džanu Šuai no Ķīnas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi