Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ainars Zvirgzdiņš: Paši redzējāt, ka meitenēm bija pavisam cita motivācija

"Pirms šīs spēles samainījām visu ko varējām - dienas plānus, iesildīšanās sistēmu. Paši redzējāt, ka meitenēm bija pavisam cita motivācija, cits noskaņojums," - tā pēc uzvaras pār Brazīliju (79:78) teica Latvijas valstsvienības galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš.

"Šai vajadzēja bija jābūt tai lūzuma spēlei, kas parādītu - esam vai neesam gatavi olimpiskajām spēlēm. Šodien vairāk bija cīņa pašiem ar sevi un, paldies dievam, tajā izdevās uzvarēt," stāstīja treneris.

"Mūsu trīspunktnieki bija plānoti, toties pārsteigums bija brazīliešu izcilā precizitāte. Zinājām, ka viņas labi met, bet negaidījām, ka būs tik izcili, jo pirmajos mačos viņām bija problēmas ar precizitāti. Mīnus 12 pirmajā puslaikā bija tāpēc, ka pašā sākumā neveiksmīgi nospēlējām aizsardzībā. Savukārt uzbrukumā bija par daudz improvizācijas. Tad Aija Brumermane aizsardzībā ļoti labi nospēlēja pret pretinieču līderi, bet uzbrukumā pārgājām pie kombinacionālās spēles, kas arī nesa rezultātu," komentēja Zvirgzdiņš.

"Ar Austrāliju vajadzēs spēlēt atraisīti, sev. Tad skatīsimies, kas iznāks. Viņām ir tik augstas klases spēlētājas, ka gadījumā, ja saspringsim, nekas labs neiznāks. Ja spēle parādīs, ka neesam gatavi cīnīties par uzvaru, varēs dot iespēju izspēlēties visām un līderes pataupīsim pēdējai spēlei ar Koreju," sacīja Zvirgzdiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi