Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Andris Gulbis: tā nedrīkst spēlēt!

"Brīnumi nenotiek," pēc zaudējuma 31:34 Luksemburgai 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē lakonisks bija Latvijas handbola izlases galvenais treneris Andris Gulbis. "Slikti nospēlējām individuāli, arī aizsardzībā pārāk maz kustējāmies, ļaujot pretiniekiem tikt pie brīviem metieniem.

Tā nevar spēlēt! Pret Portugāli ies vēl smagāk," treneris citēts Latvijas Handbola federācijas mājaslapā internetā.Treneris nevarēja uzslavēt arī nevienu laukuma spēlētāju, kaut arī labi nospēlēja Arnolds Straume un Māris Veršakovs. Rezultatīvs bija arī Aivis Jurdžs, bet daudz metienus viņš aizmeta arī garām. Labāk varēja nospēlēt arī abi vārtsargi, savukārt labās malas spēlētāji, atskaitot Gūtmani, palika tukšā. "Sākumā nespēlējām labi, bet bijām vadībā par ar četriem vārtiem," uzskata galvenā trenera asistents Valdis Labanovskis. Vajadzējis nomierināties un palielināt pārsvaru, taču spēlētāji sasteiguši metienus. "Nedrīkstējām pretiniekiem atļaut pietuvoties līdz minimumam. Mača beigās veiksmīgāk nospēlēja Luksemburgas handbolisti."Spēles otrajā puslaikā Luksemburgas handbolisti izmainīja savu spēli aizsardzībā. "Bijām tam gatavojušies, taču nerealizējām plānu. Arī aizsardzībā nebija tā labākā diena. Pret Luksemburgu dabūt 34 vārtus – tas ir daudz par daudz. Turpinājās tā pati bēda, kas pārbaudes spēlēs, kad nespējam stabili nospēlēt abus puslaikus," secina Labanovskis.Sestdien plkst.16.30 pēc Latvijas laika Latvijas handbolisti tiksies tiksies ar grupas favorītiem portugāļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi