Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Birzulis pieļauj pludmales volejbola dueta Šmēdiņš/Samoilovs izveidošanos

Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieku, pludmales volejbolistu Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa treneris Aigars Birzulis sarunā ar Latvijas Avīzi atzinis, ka mūsu labāko duetu starpā iespējamas zināmas rokādes, tostarp Šmēdiņa un Aleksandra Samoilova spēlēšana kopā.

„Nav ko slēpt – Jāņa un Sašas tēvi tikušies ne vienu reizi vien, acīmredzot jau ne par meitenēm runāja, bet gan par iespēju nākotnē sadarboties. Tas gan bija pirms mūsu pēdējiem panākumiem. Slikts pāris tas noteikti nebūtu, pietiekami jaudīgs, tehnisks. Par to, kāda būtu psiholoģiskā saderība un cik ilgi viņi varētu kopā spēlēt, man grūti spriest. Bet šķiet, ka mēģinājums būs,” intervijā la.lv citēts Birzulis.

Informācija par Pļaviņa/Šmēdiņa iespējamo sadarbības pārtraukšanu izskanēja jau uzreiz pēc atgriešanās no Londonas, kad intervijā portālam sportacentrs.com uz to netieši norādīja Pļaviņš. Pēc izcīnītās uzvaras Grand Slam posmā Polijā gan šīs runas atkal pieklusušas. 

„Vēl jau viens turnīrs mums jānospēlē, pēc tam runāsim. Pārmaiņas reizēm ir vajadzīgas, spēlējot dažādos pāros, uzlabojas meistarība. Jautājums: kas notiek tad, ja spēle neaiziet? Vai spējam atgriezties iepriekšējās pozīcijās? Tas ir ļoti būtiski. Es jau vairākkārt esmu teicis, ka mans pāris nav sevi izsmēlis, dažās niansēs reāli varam progresēt. Pa īstam savu spēli viņi parādīja tikai pēdējās trīs nedēļās. Būtu labi, ja šo gaisotni abi noturētu līdz nākamā gada pasaules čempionātam. Es gribētu, lai tā notiktu, un turpmāk varētu arī eksperimentēt, bet līdz nākamo olimpisko spēļu kvalifikācijas pirmajai dienai gan jāpieņem konkrēti lēmumi,” sacīja treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi