Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Boksera menedžeris: Briedis neaizstās Usiku supersērijas finālā

Latvijas vadošā boksera Maira Brieža menedžeris Alberts Hačaturovs jeb Als Siesta ir pārliecināts, ka latviešu sportists neaizstās Oleksandru Usiku Pasaules boksa supersērijas finālā.

Kā vēstīts, Usiks guvis elkoņa savainojumu, līdz ar to uz nenoteiktu laiku atcelts viņa un krieva Murata Gasijeva Pasaules boksa supersērijas fināls, pirms kura duelis bija paredzēts arī Briedim. Latvijas bokseris ir ukraiņa rezervists gadījumā, ja Usiks nevarēs spēkoties finālā.

"Jūs runājat par iespēju, ka Briedis varētu aizvadīt supersērijas finālu pret Muratu Gasijevu? Tas nekad nenotiks," intervijā FightTalk.net pauž Siesta. "Neticu, ka tas ir iespējams. Man, protams, patiktu, ja Mairis cīnītos pret Gasijevu, taču Usika savainojums nenozīmē, ka Briedis automātiski kļūst par finālistu."

Siesta ir drošs, ka savainojums nevar būt iemesls, lai mainītu finālcīņas dalībniekus.

Kā zināms, pirmā smagā svara kategorijas turnīrā piedalījās arī Briedis, kurš pusfinālā piekāpās Usikam, ukrainim tādējādi sasniedzot turnīra finālu un iegūstot arī iepriekš latvietim piederošo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Līdz ar to ukrainis kļuvis par čempionu divās versijās, jo viņam iepriekš bija arī Pasaules Boksa organizācijas (WBO) josta.

Finālā Usiks tiksies ar Krievijas bokseri Gasijevu, kurš ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempions.

Savukārt supervidējā svarā par trofeju cīnīsies Kelams Smits un Džordžs Grovss, kurš ir WBA un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempions. Šis duelis paredzēts 14.jūlijā Londonā.

Supersērijas čempions ne tikai iegūs Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu, bet arī kļūs par visu četru prestižāko pasaules čempiona jostu īpašnieku, pie viena nopelnot iespaidīgu naudas balvu, kas mērāma vairākos miljonos dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi