Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Čerkovskis: Martā par olimpiskajām spēlēm pat nedomāju

Deniss Čerkovskis ar izcīnīto 11.vietu modernās pieccīņas sacensībās šķita gluži apmierināts: «Ja par atskaites punktu ņem pirms četriem gadiem izcīnīto ceturto vietu, tad esmu kāpies atpakaļ. Taču man tā negribētos salīdzināt. Veselības problēmu dēļ vēl martā es pat nedrīkstēju iedomāties, ka startēšu olimpiskajās spēlēs.

Pavasarī Meksikā peldēju pa 2:14 un skrēju pa 11 minūtēm. Sapratu, ka jāsaved kārtībā veselība, kaut īstas diagnozes nemaz nav. Tikai tad ir vērts domāt par Pekinu. Gaļu joprojām ēdu vienreiz nedēļā un pārsvarā pārtieku no auzu putras. Tomēr kvalificējos spēlēm. Viss gads un šī diena Pekinā man bija kā zebra. Te melna, te balta. Galarezultātā par vienpadsmito vietu pat esmu priecīgs. Starp 36 večiem spēju iekļūt pirmajā trešdaļā.”

Čerkovskis uzskata, ka trijās disciplīnās — šaušanā, jāšanā un skriešanā — sasniedzis labus rezultātus. “Šaušanā šogad retu reizi bija vairāk par 180, pēdējos mačos tikai 174, bet te — 184. Jā, pēdējo šāvienu norāvu — tikai 7. Jau vairākās sacensībās man tas rada problēmas. Atēnās šāvu sliktāk, bet ieņēmu labāku vietu. Tas nozīmē, ka līmenis aug. Par paukošanu man pat nav izskaidrojuma. It kā visu darīju, cīnījos, bet kaut kā pietrūka. Varbūt veiksmes. Ar peldēšanu arī neesmu apmierināts, jo cerēju uz 2:08. Jāšanā man tika ielozēts tas pats zirgs (Gege), kas spānim Lopesam pirmajā grupā. Viņš trīs reizes atteicās lēkt pāri šķērslim un šajā gadījumā ir tiesības pieprasīt citu zirgu. Mūsu federācijas viceprezidents Andris Felmanis izvilka laimīgo lozi, tikai pamaz laika bija, lai zirgu iepazītu. Skriešanā izdarīju, ko varēju — apdzinu divus, ko varēju un nevienu garām nepalaidu. Tagad jāsaved kārtībā veselība, un tad varēs sākt domāt par Londonu.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi