Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Dukuriem aug jaunā maiņa: Skeletonists Šteinbergs Eiropas kausa sezonu noslēdz 4.vietā

Latvijas skeletonists Ivo Šteinbergs ceturtdien ieņēma desmito vietu Sanktmoricas trasē, Šveicē, notikušajās Eiropas kausa sezonas pēdējās sacensībās, bet sezonas kopvērtējumā viņš ierindojās ceturtajā pozīcijā.

Šteinbergam neveiksmīgs bija pirmais brauciens, kurā viņš uzrādīja 14.rezultātu, savukārt otrajā viņš bija astotais ātrākais, kas summā ļāva tikt līdz labāko desmitniekam.

Sacensībās uzvarēja Fabians Kišlers no Vācijas, kuram Šteinbergs zaudēja 1,04 sekundes. Kišlers pēc pirmā brauciena bija tikai devītais, taču otrajā uzrādīja labāko rezultātu un izcīnīja uzvaru, par četrām sekundes simtdaļām pārspējot savu tautieti Dominiku Radiju.

Kā zināms, trešdien turpat Sanktmoricā Eiropas kausa pēdējā posma pirmajās sacensībās Šteinbergs ieņēma piekto vietu.

Eiropas kausa kopvērtējumā uzvaru izcīnīja Kišlers, kurš astoņās sacensībās nopelnīja 432 punktus, par trīs punktiem apsteidzot Radiju, kurš pirms pēdējiem diviem braucieniem bija līderis. Šteinbergs ar 349 punktiem palika ceturtais, no trešās pozīcijas, kuru ieņēma vēl viens vācietis Fēlikss Keizingers, atpaliekot par 35 punktiem.

Vēl viens Latvijas pārstāvis - Kristaps Zeila, kurš startēja tikai Eiropas kausa pirmajās četrās sacensībās, - ar 52 punktiem palika 29.vietā.

Eiropas kauss skeletonā ir trešā līmeņa sacensības. Kā zināms, decembrī Šteinbergs izcīnīja uzvaru vienās no Siguldā notikušajām sacensībām.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļas nogalē Šteinbergs izcīnīja sesto vietu Vinterbergas trasē notikušajā pasaules junioru čempionātā, kurā dāmu konkurencē triumfēja Lelde Priedulēna. Šteinbergs starp labākajiem junioriem varēs braukt arī nākamajā sezonā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi