Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Felpsam draud kriminālatbildība par marihuānas smēķēšanu

Olimpiskā medaļu rekorda īpašniekam ASV peldētājam Maiklam Felpsam draud kriminālatbildība pēc tam, kad tika publicēta fotogrāfija, kas nepārprotami liecināja, ka viņš smēķē marihuānu, otrdien ziņoja ASV Dienvidkarolīnas štata laikraksts ''The State''.''Šis gadījums ne ar ko neatšķiras no citiem līdzīgiem,'' paziņojis Ričlendas apgabala šerifs Leons Lots, kurš gatavojas iesniegt apsūdzību, lai tiktu noskaidrots, vai viņš nav pārkāpis likumu.

Laikraksts ziņo, ka ne Kolumbijas policija, ne arī Dienvidkarolīnas universitāte, kuras pilsētiņā izdarīts fotouzņēmums, pagaidām nesniegs prasības pret Felpsu. Universitātes policijai nav pierādījumu, bet Kolumbijas policijai - sīkākas informācijas.Ja personas rīcībā ir līdz vienai uncei (28,35 gramiem) marihuānas, par šādu pārkāpumu tiek piešķirts naudassods līdz 200 dolāriem un 30 dienas cietumā, vēstī laikraksts ''USA Today''.Jau ziņots, ka Felpss svētdien publiski atvainojies par savu rīcību pēc tam, kad britu svētdienas laikrakstā ''News Of The World'' bija publicēta fotogrāfijā, kurā bija redzams, ka viņš smēķē marihuānu.Fotogrāfijā Felpss redzams ar pie lūpām pieliktu stikla cauruli, kādu lieto marihuānas smēķēšanai. Laikraksts paziņoja, ka fotogrāfija uzņemta kādā saviesīgā pasākumā Dienvidkarolīnas universitātē 6. novembrī, gandrīz trīs mēnešus pēc tam, kad Felpss ieguva rekordskaitu - astoņas zelta medaļas Pekinas olimpiskajās spēlēs.Felpss esot viesojies pie Džordanas Metjūzas, ar kuru viņš draudzējies studiju gados. Šīs vizītes laikā viņš esot apmeklējis saviesīgus pasākumus privātmājās un bāros.Felpss ir 14 olimpisko zelta medaļu īpašnieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasečņiks piedalīsies Bucks treniņnometnē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Milvoki "Bucks" treniņnometni aizvadīs 20 spēlētāju sastāvā, starp kuriem būs arī Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks, pirmdien pavēstī...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi