Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Gulbis divos setos zaudējis Bagdatim

Maiami (ASV) notiekošā Masters sērijas turnīra pirmajā kārtā pamatīgu zaudējumu piedzīvoja Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis, kurš vienas stundas un desmit minūšu laikā piekāpās pieredzējušajam kiprietim Markosam Bagdatim ar 2:6 un 2:6.

Gulbim spēle iesākās ļoti neveiksmīgi. Viņš pirmais servēja, taču pretinieks divas reizes lauza viņa servi un panāca 4:0 vadību. Tikai piektajā geimā Gulbim izdevās gūt pirmo punktu, bet līdz seta beigām punktiem apmainījās abi tenisisti un Bagdatiss 37 minūšu laikā uzvarēja ar 6:2.

Otrais sets sākās Gulbim identiski neveiksmīgi. Latvietis divreiz zaudēja punktus savas serves izspēlē. Atkal tikai piektajā geimā Gulbim izdevās gūt pirmo punktu, taču ar to faktiski bija izšķirts cīņas liktenis.

Līdz šim Gulbis un Bagdatis ir tikušies četras reizes, un allaž pārāks bijis Bagdatis. Pirms Maiami turnīra iepriekšējo reizi abi tikās februāra beigās Delrejbīčas turnīrā Amerikā.

Gulbis šobrīd ieņem 43.vietu ATP pasaules ranga tabulā. Bagdatis savainojumu dēļ izlaida virkni turnīru un šobrīd ir 105.pozīciju rangā. Taču 2006.gada vasarā viņš bija pat ranga astotajā vietā.

Šīs spēles uzvarētājs otrajā kārtā tiksies ar francūzi Polu Anrī Matjē. Trešajā kārtā kiprieša iespējamais pretinieks ir Novāks Džokovičs no Serbijas, kurš pasaules rangā ieņem trešo pozīciju.

Par dalību pirmajā kārtā Gulbim pienākas desmit reitinga punkti, bet par iekļūšanu otrajā kārtā viņš nopelnītu 25 punkus.

Turnīra balvu fonds ir 4,5 miljoni ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi