Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Horvātijas izlases futbolista debija pludmales volejbolā beidzas ar trim sagrāvēm

Slaveno Itālijas futbola klubu Milānas Inter pārstāvošais horvāts Ivans Perišičs ar pārinieku Niksu Dell'Orko cietuši pārliecinošus zaudējumu pludmales volejbola Pasaules tūres sacensībās Horvātijā.

Šonedēļ Horvātijā norisinās prestižs piecu zvaigžņu Pasaules kausa Major turnīrs, kur 28 gadus vecais Perisičs kopā ar Dell'Orko bija saņēmuši īpašos ielūgumus jeb wild card.

Aizvadot spēles centrālajā laukumā, Horvātijas duets, kas turnīrā bija izlikts ar 32.numuru, cieta trīs pārliecinošus zaudējumus, savā labākajā setā tiekot pie 16 punktiem.

Perišičs un Dell'Orko pirmajā mačā ar 0-2 (10:21, 10:21) piekāpās Brazīlijas pludmales volejbolistiem Alvaru Filju un Saimonam Barbozam Santusam, otrajā duelī horvātu duets ar 0-2 (11:21, 16:21) zaudēja amerikāņiem Teodoram Bruneram un Keisijam Patersonam, bet trešajā cīņā mājinieki ar 0-2 (8:21, 14:21) atzina ASV sportistu Džeikoba Gibsa un Teilora Kraba pārākumu.

Līdz ar to Perišičs un Dell'Orko apakšgrupā ieņēma pēdējo, ceturto, vietu un izslēgšanas turnīram nekvalificējās.

Naudas prēmiju, ko pāris saņems par dalību turnīrā, nolemts ziedot nacionālajai federācijai jauno pludmales volejbolistu izaugsmei.

Tiesa, vēl sliktāka uzvarēto un zaudēto punktu attiecība bija citam horvātu duetam Krešimiram Karaulam un Marinam Jerčičam. Karauls un Jerčičs palika pēdējie savā apakšgrupā, kur otro vietu izcīnīja Latvijas vadošais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri sacensības turpinās izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Savukārt Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šajā turnīrā nepārvarēja kvalifikāciju.

Pagājušajā sezonā Perišičs Inter sastāvā kopumā piedalījās 42 spēlēs un guva 11 vārtus. Savukārt Horvātijas izlases rindās viņš nospēlējis 57 mačus.

Tiesa, šajā starpsezonā ir runas par Perišiča pārcelšanos uz citu klubu, un tīkotāju vidū esot titulētā Anglijas komanda Mančestras United.

Zīmīgi, ka otrdien profesionālajā tenisā debitēja kādreizējais itāļu futbolists Paolo Maldīni, kurš kopā ar tautieti Stefano Landonio Milānas Challenger sērijas turnīra dubultspēļu pirmās kārtas cīņā 42 minūtēs ar 1-6, 1-6 kapitulēja polim Tomašam Bednarekam un Davidam Pelam no Nīderlandes. Arī šeit sportisti turnīrā piedalījās ar rīkotāju piešķirto ielūgumu jeb wild card.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi