Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ivanoviča atkal piedzīvo šoku; Mugurusa zaudē Australian Open trešajā kārtā

Pērnā gada Vimbldonas sacensību fināliste spāniete Garvinje Mugurusa sestdien piedzīvoja zaudējumu Austrālijas atklātā tenisa čempionāta trešās kārtas mačā, tikmēr serbietes Anas Ivanovičas spēle tika apturēta, jo viņa jau otro dueli pēc kārtas piedzīvoja šoku pēc incidenta tribīnēs.

Kārtējo nepatīkamo incidentu sestdien piedzīvoja Ivanoviča, kuras trešās kārtas spēle ar amerikānieti Medisonu Kīzu otrā seta sākumā tika apturēta, kad medicīniska palīdzība bija nepieciešama sportistes trenerim Naidželam Sīrsam.

Ivanoviča pēc notikušā izskatījās ļoti satraukusies, tāpēc ilgāku laiku duelis nevarēja atsākties. Tiek ziņots, ka treneris pašlaik nogādāts slimnīcā.

Sīrss ir ne tikai Ivanovičas treneris, bet arī britu tenisista Endija Mareja grūtniecības pēdējā mēnesī esošās sievas Kimas tēvs. Zīmīgi, ka Marejam paralēli risinās spēle centrālajā kortā.

Ivanoviča piedzīvoja otro identisko incidentu divu spēļu laikā, turklāt vienā un tajā pašā kortā - ceturtdien, kad viņa tikās ar Latvijas tenisisti Anastasiju Sevastovu, spēle uz pusstundu tika apturēta, kad tribīnēs smagu kritienu piedzīvoja kāda gados veca dāma. Ivanoviča pēc tā mača atzina, ka incidents viņai licis ļoti satraukties.

Ar trešo numuru izliktā Mugurusa ar rezultātu 3-6, 2-6 piekāpās pagājušā gada Federāciju kausa čempionei Barborai Strīcovai no Čehijas.

Mugurusa gada sākumā saskārās ar pēdas traumu, bet tagad atzīst, ka pazaudējusi savu spēli.

"Pašlaik acīmredzami neesmu labākajā formā. Šodien bija ļoti slikta diena birojā," teica spāniete. "Barbora spēlēja labi, ļoti labi, bet es nespēlēju labi."

Jau iepriekš no turnīra izstājusies arī turnīra otrā rakete Simona Halepa no Rumānijas, padarot pieredzējušo WTA ranga līderi Serēnu Viljamsu par vēl izteiktāku favorīti.

Ceturtajā kārtā jeb astotdaļfinālā WTA ranga 48.vietā esošā Strīcova tiksies ar turnīra 14.raketi Viktoriju Azarenku no Baltkrievijas. Divkārtējā šī turnīra čempione sestdien ar 6-1, 6-1 sagrāva japānieti Naomi Osaku.

Savstarpēju ceturtās kārtas maču sestdien nodrošināja vācietes Angelika Kerbee un Annika Beka. Tā septītā rakete Kerbere ar 6-1, 6-3 pārspēja amerikānieti Medisonu Brenglu, bet Beka ar 6-4, 6-0 apspēlēja savu tautieti Lauru Zīgemundu.

Tāpat trešās kārtas mačā Austrālijā dzimusī Lielbritānijas pārstāve Džoanna Konta ar 6-2, 6-2 apspēlēja čehieti Denisu Allertovu, bet ar 21.numuru izliktā krieviete Jekaterina Makarova ar 6-3, 6-2 pārspēja vēl vienu čehieti Karolīnu Plīškovu, kura bija izlikta ar devīto numuru.

Vīriešu sacensībās savu četrsimto uzvaru ATP tūrē sestdien guva 2014.gada šī turnīra uzvarētājs Stans Vavrinka no Šveices, kurš trešās kārtas mačā ar 6-2, 6-3, 7-6 (7:3) pieveica čehu Lukāšu Rosolu.

Vavrinka, kurš pērn arī kļuva par Francijas atklātā čempionāta uzvarētāju, mačā izpildīja 18 netveramās serves.

Tagad viņam pretim stāsies kanādietis Milošs Raoničs, kurš uzlikts ar 13.numuru un trešajā kārtā ar 6-2, 6-3, 6-4 droši pieveica serbu Viktoru Troicki.

Līdz šim Vavrinka oficiālos mačos allaž spējis pieveikt Raoniču.

Duelī starp diviem Francijas tenisistiem 23.rakete Gaels Monfiss ar 7-5, 6-3, 6-2 pārspēja Stefanu Robēru. Nākamajā mačā Monfisam pretim stāsies krievs Andrejs Kuzņecovs, kurš ar 7-5, 3-6, 6-1, 7-6 (7:4) pieveica Dudi Selu no Izraēlas.

Uzvaru guva ar astoto numuru izliktais Davids Ferrers, ar 6-1, 6-4, 6-4 pārspējot amerikāni Stīvu Džonsonu. Turpinājumā viņam būs jāspēlē ar vēl vienu amerikāni - turnīra desmitā rakete Džons Isners sestdien ar 6-7 (8:10), 7-6 (7:5), 6-2, 6-4 pieveica citu spāni Felisiano Lopesu.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Hokejs

    Vairāk Hokejs


    Basketbols

    Vairāk Basketbols


    Futbols

    Vairāk Futbols


    Teniss

    Vairāk Teniss


    Volejbols

    Vairāk Volejbols


    Motoru sports

    Vairāk Motoru sports


    Vieglatlētika

    Vairāk Vieglatlētika


    Riteņbraukšana

    Vairāk Riteņbraukšana


    Ziemas sports

    Vairāk Ziemas sports


    Citi

    Vairāk Citi