Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kanādas un ASV hokejisti finālā cer parādīt labāko sniegumu

Kanādas un ASV hokejisti pirms gaidāmā olimpiskā turnīra fināla lielā vienprātībā prognozējuši, ka zelta medaļu izcīnīšanai, visticamāk, būs jānospēlē labākais mačs turnīrā.“Mēs vēl neko neesam uzvarējuši. Taču ar katru spēli uzlabojam savu sniegumu, un tas varbūt ir pats svarīgākais,” norādīja ASV izlases uzbrucējs Zaks Parizē.

“Tas, ka tik veiksmīgi nospēlējām pusfinālā, mūs par favorītiem vienalga nepadara.”Negaidīti pārliecinošā uzvara pār Somiju pusfinālā nav iemidzinājusi amerikāņu modrību. “Mēs zinām, ka svētdien tik vieglas spēles nebūs. Mums būs jāspēlē vēl labāk. Diez vai mēs iemetīsim piecas vai sešas ripas. Un iespējams, ka zelta medaļai ar 60 minūtēm nepietiks,” prognozē Džeks Džonsons.“Mēs ticējām, ka mums ir pa spēkam izcīnīt zelta medaļas. Tagad mums ir radusies reāla iespēja to izdarīt,” tā Džemijs Langenbrunners.Kanādiešus pēc emocionālās uzvaras pār Krieviju ceturtdaļfinālā grūtā cīņa ar Slovākiju pusfinālā (3:2) šķita mazliet atvēsinājusi.“Pēdējās 30 sekundēs mums patiešām klājās ļoti grūti, visu cieņu pretiniekiem. Izdzirdēt finālsirēnu bija liels atvieglojums,” atzina Džeroms Iginla.“Divu nedēļu laikā mēs esam pārcietuši pamatīgu psiholoģisku spiedienu. Bet tā tam bija jābūt, tas nav pārsteigums,” domā par Kanādas izlases pamatvārtsargu kļuvušais Roberto Luongo, kurš prognozē, ka fināls būs “a lot of fun”.Tam, ka darbs vēl nav padarīts, piekrita arī Kriss Prongers: “Mēs esam tikuši līdz spēlei par zelta medaļām, taču tās ne tuvu vēl nav mums kaklā. ASV komanda spēlē ļoti labi, ar pārliecību un iedvesmu. Viņiem ir labs vārtsargs. Lai uzvarētu, mums būs jānodemonstrē mūsu labākā spēle.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi