Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Latvijas pludmales volejbolisti pagaidām neiepriecina - zaudējums arī Pļaviņa/Regžas duetam

Latvijas pludmales volejbola pāris Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža trešdien ar neveiksmi sāka Majoros notiekošo Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) rīkoto Eiropas čempionāta finālturnīru, tādējādi nesagādājot mājiniekiem pirmo uzvaru.

Latvijas pludmales volejbolistiem šis Eiropas čempionāts pagaidām iesācies neveiksmīgi, jo zaudējumi ciesti visās piecās spēlēs, turklāt nav izdevies triumfēt nevienā setā. Tiesa, pirmajos četros mačos mājiniekiem pretiniekos bija nomināli spēcīgākas komandas, kamēr Pļaviņam/Regžam bija jāsacenšas pret spēkos līdzvērtīgāku duetu.

Ar 16.numuru izliktie Pļaviņš/Regža pirmajā A apakšgrupas mačā ar 0-2 (18:21, 15:21) piekāpās sacensību 17.numuram Aleksam Ranjēri un Adrianam Karambulam no Itālijas.

Pļaviņš/Regža savu pirmo maču Jūrmalā notiekošajā Eiropas čempionātā uzsāka ļoti vāji, jo itāļi guva pirmos četrus punktus, bet pēcāk latvieši nonāca iedzinējos pat ar 4:11. Tiesa, pēc tam Latvijas sportisti atguvās un atspēlēja vairākus punktus, bet tehniskajā pārtraukumā Ranjēri/Karambula devās ar piecu punktu pārsvaru (13:8). Turpinājumā mājinieki pietuvojās līdz 13:15, taču iesākto turpināt neizdevās un pirmajā setā tika piedzīvots zaudējums ar 18:21.

Savukārt otrā seta sākums starp abām komandām bija līdzvērtīgs, tomēr pēc tam iniciatīva atkal pārgāja Itālijas dueta pusē, kamēr Regžam/Pļaviņam bija grūtības ar savas spēles atrašanu. Seta otrajā pusē Ranjēri/Karambulam bija piecu sešu punktu pārākums, noslēgumā latviešiem piedzīvojot neveiksmi ar 15:21.

Vēlāk trešdien Pļaviņš/Regža tiksies ar ukraiņiem Mikolu Babiču un Jaroslavu Gordejevu, kuriem ir 32.numurs.

Uzreiz pēc pirmā Pļaviņa/Regžas mača centrālajā laukumā uz spēli dosies starp galvenajiem favorītiem esošiem Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Šim Latvijas pārim, kas izlikts ar ceturto numuru, D apakšgrupas pirmajā mačā pretī stāsies ar 29.numuru izliktie turki Murats Giginoglu un Hasans Mermers.

Jau vēstīts, ka pirms tam trešdien ar 27.numuru izliktie Aleksandrs Solovejs un Toms Šmēdiņš F apakšgrupas mačā ar 0-2 (16:21, 17:21) piekāpās Nīderlandes sportistiem Aleksandram Broiveram un Robertam Mēuvsenam, kuri izlikti ar sesto numuru. Nīderlandieši ir pagājušā gada olimpisko spēļu bronzas medaļnieki un 2013.gada pasaules čempioni.

Pēc tam zaudējumu piedzīvoja arī ar 27.numuru izliktās Ance Olte un Inese Jursone, kuras ar 0-2 (14:21, 19:21) piekāpās ar sesto numuru izliktajām vācietēm Izabellai Šnaiderei un Viktorijai Bīnikai.

Uzreiz pēc šī mača E apakšgrupā pārliecinošu zaudējumu pirmajā spēlē cieta arī 28.numuru izliktās Agnese Caica un Ilze Liepiņlauska, kuras ar 0-2 (15:21, 15:21) piekāpās čempionāta piektajam numuram Kristīnai Kolocovai un Mihalai Kvapilovai no Čehijas.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi