Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas sporta deju pārim sudrabs pasaules čempionātā

Pasaules sporta deju federācijas (WDSF) profesionāļu divīzijas pasaules čempionātā Latīņamerikas (LA) dejās, kas norisinājās Ķīnā, 35 pāru konkurencē spraigā cīņā ar mājiniekiem otro vietu izcīnīja Marts Smolko un Tīna Bazikina. Ļoti pārliecinošu uzvaru svinēja nesen uz profesionāļu divīziju pārgājušie Gabriele Gofredo un Anna Matuša no Moldovas, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pasaules čempionātā LA dejās WDSF profesionāļu divīzijā sacentās 35 pāri, no kuriem gandrīz puse bija mājinieki ķīnieši. Galvenie favorīti bija gada sākumā profesionāļu kārtā pārgājušie trīskārtējie pasaules čempioni amatieriem Gabriele Gofredo un Anna Matuša. Moldovas pāris apliecināja savu pārākumu un ar milzīgu pārsvaru pār pārējiem izcīnīja pasaules čempionu titulu.

Latvijas pārim Martam Smolko un Tīnai Bazikinai mērķis bija aizstāvēt iepriekš iegūto vicečempionu titulu. Viņiem nācās ļoti sīvi spēkoties par otro vietu ar mājinieku labāko pāri Hou Jao un Žuang Ting. Mūsējie uzrādīja labāku rezultātu Sambā un Pasodoblē, bet ķīnieši nopelnīja vairāk punktus Rumbā, savukārt, Ča-ča-čā un Pasodoblē abi pāri ieguva vienādu punktu skaitu. Līdz ar šajā spraigajā duelī virsroku ņēma Latvijas pāris, izcīnot sudraba medaļas. Marts ar Tīnu šādu panākumu atkārtoja jau trešo gadu pēc kārtas. Fināla sešiniekā iekļuva arī itāļi, spāņi un arī otrs ķīniešu pāris.

Šīs nedēļas nogalē paredzētas divas lielas sacensības amatieru kategorijā – Eiropas kauss Standartdejās Salaspilī un Eiropas čempionāts LA dejās Ungārijā.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi