Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

LSPA studenti svin Hērakla svētkus

Pirmdien, 2.septembrī, pulksten 12.00, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas stadionā (LSPA)  kopā sanāks LSPA studenti, lai Akadēmijai  tradicionālajos „Hērakla svētkos” svinīgi atzīmētu jaunā studiju gada sākšanos, informē LSPA pārstāve Ilze Āķe-Vīksne.

„Hērakla Svētku” galvenais mērķis ir pirmā kursa  studentus "iesvētīt" un uzņemt augstskolas studentu kolektīvā, iepazīstināt ar studiju biedriem un LSPA vadību, kā arī dot īsu ieskatu gaidāmajā studiju procesā no pieredzējušāku kolēģu skata punkta, kuri  „jauniņajiem” būs sarūpējuši dažādus priekšnesumus, pārsteigumus un pārbaudījumus, kas tapuši sadarbībā ar LSPA Slēpošanas, šaušanas, orientēšanās, tūrisma un rekreācijas katedras docētājiem.

LSPA vadība ir gandarīta, ka arī šogad studentu skaits Akadēmijā nav samazinājies un jauniešiem saglabājusies interese apgūt zināšanas par sportu. Jaunā studiju gada sākumu atzīmēs vairāk nekā  250 LSPA  jaunie bakalaura programmu studenti, kuri nolēmuši savu dzīvi saistīt ar trenera, sporta skolotāja, menedžera, fizioterapeita vai rekreācijas speciālista profesiju.

Klātesošos sveiks LSPA rektors Jānis Žīdens, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidents, 1973.gada LSPA absolvents Igo Japiņš, kā arī pats Hērakls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi